Su1079 Merhaba kızlar 40 hafta geride kalırken ben hala doğuramadım benim gibi bekleyenler kimler acaba
Adenssmom Su1079 bende doğuramadım yarın 40 haftayı bitiriyoruz ne olcak hiç bilmiyorum çok yoruldum 😪
Su1079 Omersmom88 doktor alalım felan demedi mi benimki o kadar beklemiyor alacak 2 3 güne daha doğmazsa
Su1079 Neden Doğuramıyoruz kızlar ya eskiden millet çat diye doğururmuş o kadar da hareketli bir hamilelik geçirdim 😃
Miinnakkk Gulergorr 41. Haftaya kadar bekliyormuş carşamba 41 e giricem doğumum olmazsa o gün hastaneye gidicem doğum için devlet takipliyim ben doğumum da orda olucak inşallah 41 de kesin gitmemi söyledi doktorum
MiniMeeee 40+0 ile şurada yerimi alayım son 6 günüm var gelmezse doktor sezeryanla alacak inş gelir normal ile 😞
snmhsnn Tbzb22 sancı var mı peki benim de bir hafta önce 1-2 cmdi açılmam açılma arttıkça farkettiriyor mu acaba kanaman ya da karında sertleşip sonra rahatlama hissi oluyor mu bugün sabahtan beri düzensiz sancılarım var öğlene kadar devam etti öğlen durdu sonra yine başladı açılmam mı artıyor yoksa farklı bir durum mu bende anlamadım