Seymameva Benim adet tarihinden iki gün önce olmuştu hatta adet olacağım gün de az az leke geldiydi böyle 5veya 6 gün sürdü
Gokkusagivemucize Seymameva adet tarihinden 3 gün geçti ama demin kahverengi kanamam oldu. Yerleşme kanaması diye umuyorum 😢 sabah doktora gideceğim inşaallah
Seymameva Gokkusagivemucize belki olabilir en doğrusu gitmek ben o lekelenmeler olmasına rağmen 13 gün sonra gitmiştim beklemiyordum hamileymişim meğer inşalalh güzel haberlerinizi alırız 🙏
Chan Ben bunu hiç yaşamadım. 🤷🏼♀️ O kadar erken olan bir şey olduğunu da ilk defa duyuyorum. Bir seferliğe mahsus leke görürsem panik yapmamam gerektiğini, yerleşme kanaması olduğunu söylemişlerdi ama bekledim, öyle bir şey olmadı 😅
Prenseslerr Benimde adetimden önce olmustu ara ara sonra adet gecikmesi yaşadım hamileymişim🙂Allah gönlünce versin insallah
Gokkusagivemucize İnşaallah öyledir de düşük değildir. Daha önce kimyasal gebelik geçirdim 😢 yine bu kadarken başlamıştı kanama. Kan değerinden anlaşılır zaten diye düşünüyorum 😓
mucizem61 cnm.her kanama yerleşme kanaması değildir ki kanama olduysan hemen acile gitmelisin böyle şeyler ihmale gelmez insallah bi sıkıntı yoktur