Gulbahar47 Kızlar adetime 3 gün var ama son 5 gündür kasıklarımda ağrı var ve çok nadir kokulardan midem bulanıyor yumurtlamada beraber olduk ve ilişkinin üzerinden 1 hafta geçti pazartesi adet günüm ve kan vereceğim dua eder misiniz başka hiç belirtim yok
tecrubesizanneadayi12 Gulbahar47 rabbim gönlüne göre versin hayırlısını inşallah güzel sonuçlar alır buraya haberini verirsin
TvitySe İnşAllah güzel haberler alırsın kendine , ben ögrendigimde çok kötü batmam olmustu adet olcak gibiydim ve adet günüm de çift çizgi yakalamıştım , sen gene bekle tabi pazartesi emin ol
Gulbahar47 Bugün evde çamaşır suyu ile test yaptım köpürdü ama tam emin olamıyorum belimde ağrıyor biraz
2206minik @Gulbahar47 1 yemek kaşığı şekerin üzerine biraz idrar dök eğer şeker öylece duruyorsa sonuç pozitif eriyorsa negatiftir 🤷🏻♀️denendi onaylandı çok kez denemek de fayda var yaparsan haber ver 🐣
2206minik @Gulbahar47 yaaa heveslendirmek istemem ama genel de erimediğinfe gebelik oluyor benim elim de test yoktı o şekilde öğrendim sonra idrar testi yaptım pozitif kan verdim pozitif çıktı inşallah sende de vardır
Gulbahar47 2206minik internette bakımda hamile olan kişilerin köpük oluyur anlamadım en iyisi gidip kan vereyim😊