esraery Kızlar merhaba gebelikte idrar sonrası mat beyaz ya da (çok özür dileyerek) peçetede çooook açık sarı renkte kokusuz yanmasız ağrısız kaşıntısız akıntı normal mi ? Enfeksiyon yok ama akıntı sadece idrar sonrası geliyor kafama takıldı.
TubaK92 esraery ben 11. haftadayım hala devam ediyor. Doktorum koku ve renk değişikliği, kaşıntı olmadığı sürece son derece normal olduğunu söyledi. Endişelenmeyin 😊
esraery esraery kızlar bir de şunu sormak istiyorum rahminizde yürürken iş yaparken çıkacakmışcasına ağrı oluyor mu baskı gibi sertlik gibi ağrım oluyor normal diyorlar ama enfeksiyonumda oldu bir süre o sebeple gebelikten mi enfeksiyondan mı ayırt edemez oldum
esraery ldyarse 28 haftalığım canım afedersin iç çamaşırımda yok ama bazen idrardan sonra denk geliyorum çamaşırdan ziyade idrar sonradı geliyor 🤔 anlam veremedim test yanıldı öı acaba enfeksiyon mu gebelikte normal mi diye
esraery Ahuum benim de vardı fakat testim temiz çıktı yakın zamanda o sebeple acaba diyorum enfeksiyonla çok uğraşınca her akıntı her ağrı genelikten önce bana enfeksiyondan gibi geliyor olabilir mi diye sormak istedim
esraery TubaK92 renk olarak nasıl acaba bende lavobada beyaz çok afedersiniz silince çoook açık sarı mat renkli kremsi bi akıntı 🤔
ldyarse esraery bende 34+5’teyim ara ara tuvaletimden sonra benimde geliyor kaşıntı ağrı yanma yoksa normalmiş sanırım adet önceside böyle akıntılrım olurdu o yüzden çok takmıyorum ama şüpheleniyorsan sirkeli su ile yıka istersen
TubaK92 esraery progestan kullanıyorum onun farkını hissediyorum zaten, daha beyaz ve koyu. Diğeri çok afedersiniz idrarınızın kalanı çok çok açık bir renkte çıkıyormuş gibi lavabodan sonra akıntı oluyor.