Deletedmom_30 Symakkus vallaha oglum 11.5 aylikken 2. Cocugumu dogurdum huniyle geziyorum soyleyeceklerim bu kadar😂
bademli_puding Symakkus kızım 8 yaşında iki buçuk yıldır korunmuyoruz şuan 5+2yim kızım zaten çok istiyodu kardeşi olmasını çok şükür sonunda oldu tedavisiz 🥰
Ezgihrcnn Symakkus kızım tam bir yaşında bende bugün yarın doğurcam bekliyorum 😅 araları 13 ay 🥹 başıma gelecek olanları beklemekteyim 🥲
Brck0303 Deletedmom_30 korkulu rüyam bnde de öyle olur mu diye çok korkuyorum daha birini dogurmadan ikinciyi düşünen kocam var
Berraeva Deletedmom_30 Ay ben kızımı dogurunca terk ettim gittim buraları nolmus ben esraalinin şokundan çıkamadan bir de senin ikinciyi doğurduğunu görünce hepten şok oldum. Kız sen ne ara doğurdun ikinciyi 🙊
-2erkekannesi- Symakkus pcos var bende ondan zamanı bu zamanmış dedik spontan oluşan bir gebelik tedavi olmadan yani
Symakkus bademli_puding bizim için sürpriz oldu aslında benim kzıımda istiyo ama henüz küçük diye tedirginim nasıl davranmam gerektiğini düşünüp duruyorum
bademli_puding Symakkus banada süpriz oldu ben artık umudumu kesmiştim yani kesinlikle normal yollardan gebe kalamam diye düşünürken bi anda geldi bebeğim ama kızım büyük tabi sizinki biraz küçük o yaşlarda biraz kıskançlıkta olabiliyo ki benim 8 yaşındaki kızımda bile oluyosa o gayet normal 😅
Symakkus bademli_puding yani bende bu durumla nasıl bas ederim diye düşünmekten hamileliğin nasıl gectigini anlamcm sanırım😂
2206minik @Symakkus Kızım 22 Haziran 2020 doğumlu şimdi yeni hamileyim 5 haftalık rabbim nasip ederse bunun doğum tarihi de 22 Haziran 2023 olcak sezaryan doğum yaptığımdan allahtan bişey çıkmazsa aynı tarihi isticem🌸araların da tam 3 yaş olcak🐣
zeynepikra_61 Symakkus aynı durumdayız kızım 4 yaşında şimdi oğlumu bekliyoruz ve ben çok tedirginim her ne kadar arayı ılımlı tutmaya calissam da kiskandigini simdiden anlıyorum belli etmese de içten içe çok düşünüyor 🤷🏻♀️ Ne yapacağım bilemiyorum tek pişmanlığım keşke biraz daha erken olsaymis 🤷🏻♀️😩
Symakkus zeynepikra_61 daha erken olsaymış demenin sebebi daha küçükken anlamazdı diye mi ben suan bile erken oldugunu düşünüyorum acıkcası
nadrun 4.5 yaşında kızım doğurana kadar 5 olacak şimdiden bebek gibi konuşuyor asla hiç bir işini kendi yapmıyor uyanınca yataktan bile ben alıyorum kendisi kalkmıyor almasam ağlıyor aşırı simardi ne yapacağımı bilmiyorum bende bazen keşke daha erken yapsaydım diyorum
Symakkus nadrun ayy ben gene 4yas bile erken diye dğşüyodum resmen suan gercekten daha önceemi olsaydı demiyo degilim
Linaalya Benimde 4 yaşında kızım var. İki gün önce test yaptım galiba hamileyim 😏 kızımda öğrendi tabi hemen bebek mi var falan diye sordu. Sevindi zannettim önce. Sonra kucağıma geldi tam karnımın üzerine oturdu. Ve osurdu 😁 kardeşim olunca hep onun kafasına osurcam deyince şok oldum tabi. Şimdi ne halt edeceğimi düşünüyorum 😁😁
cennetinsusu Linaalya Allahım nereden geliyor aklına çocukların ayy çok güldüm 😂 Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Benim kızımda 4 yaşında 9 haftalık hamileyim henüz bilmiyor. Bazen arada konuşuyoruz Allaha dua edelim bize kardeş göndersin diye. Ama anne ediyorum ediyorum göndermiyor diyor 😂 Alemler inşallah kıskançlık yaşamayız. Pek sanmıyorum ama olumlu düşünmeye çalışıyorum 😌💕
Elizo Kızım 20 aylık 4 haftalık hamileyim . 2 yaş dedikten sonra insallah diğeri de 4 ay sonra doğacak . Kardeşi olmasını ve beraber büyümelerini istemiştim rabbim nasip etti , şimdiden gözünüzde büyütmeyin bence
Cnnyldz Büyük kızım ile küçük kızımın arası 3 yaş Küçük kızım ile doğacak oğlumun arası yaklaşık 4 yaş olacak 🥰
cansualisa Symakkus 51 aylık Bnm kızımda 27+4 haftalıgımmm bakalım az kaldı 10 hafta snra görücezzz😀🌺