Sinan35eda Bu ay soğan suyu kürü yapmaya başladım birde imunol sambucus kullanmaya başladım ins bu ay umutluyum ins bakalim Varmı benim gibi hayla uğraşan umut bekleyen mucez haberler almak isteyen bu ay birlikte destek çıkarak ins
Pemberuya Sinan35eda 8 gün içtim bıraktım bakalım reglimde yeni bitti ilk gebeliğimde de soğan suyundan 2 ay sonra kalmıştım canm ama o düştü
Sinan35eda Bltdilek benimde 21 Kasım adetim yeni bitti bakalim eşime keçi boyunuzu yediriyorum ben 5 gündür soğan içiyorum bakalim
Sinan35eda Sibel_1234 ya ne güzel ins darısı başıma nasıl kulandin oeki başka biside yaptinmi yanında 88 kiloyum gebeliği engellerimj
Sinan35eda Sibel_1234 ya ne güzel ins darısı başıma nasıl kulandin oeki başka biside yaptinmi yanında 88 kiloyum gebeliği engellerimj
Alyamomm Bende üç gündür içiyorum 15 gün içilmeliymis ama o zamana kadar ovulasyon dönemine denk geliyo soğan kürü adet sokturucuymus aynı zamanda düşüğe neden olmaz mı 15 gün kullanirsam sence
Bbetll Alyamomm burada arkadaşlardan duyduğum kadarıyla 15 gün uygulamak istiyorsanız korunun. Düşüğe sebebiyet verebiliyormuş. 15 günün sonunda denemeye başlayın ben o yüzden içmeyi bıraktım varsa düşük olmasın diye. Yoksa da önümüzdeki ay 15 gün kullanıp sonra yeniden deneyeceğiz bakalım
Sibel_1234 Sinan35eda 2bardak suya orta boy soğan 5parcaya böl kaynat 9 dk başka bişey yapmadım 15 gün sabah akşam iç
Sinan35eda Sibel_1234 anladım ama öyle demiyorlar 50 duscekmisim bu kiloyla gebe kalamazmisim kalmamisim bir yıldan fazladır çocuk sahibi olmak istiyorum ama olmuyo şuana kadar doğurmuş olman lazımdı diyorlar sadece