Duru22 Prematüre anneleri kac haftalık doğum yaptınız bebekleriniz ne kadar küvezde kaldı 32 haftalık doğum yaptım 1200 gram
Papatya1997 Duru22 bu konuda bılgım yok bende seyı merak edıyorum acaba 37 de sezeryan olsam küveze gırer mı bebegım kıloda sıkıntı da olmasa mesela Cıgerlerı gelısmıs olur mu Bızım doktor 38 de alıyormuş sezeryana Pazartesı gün verecek Gıttıgımde 36+1 oluyorum
minikkurabiyelerinannesi Duru22 29 haftalık 1200 gram doğum yaptım içeri de kilo verdi biraz 47 gün oldu hala küvözdeyiz canım. Allah hepimizi sağ salim tez vakitte kalıcı şifalar ile kavuştursun 💖
9ay10gun Duru22 36 haftalik ama bebeğimin gelişimi 32 ile uyumluydu 32. Haftada kalmış. 2 kilo 43 cmdi. Beş gün yattı solunum sıkıntısı yüzünden
Seyma0323 Papatya1997 canım bunu bugün bende sordum doktoruma o da 38 haftalikken alıyoruz dedi, riskli bişey yoksa 38i bekle bence canim
Duru22 Papatya1997 arkadaşım 37 haftalık doğum yaptı sezaryan 3500 kilo Doğdu öyle bi durum olmaz yani
Qnl Papatya1997 cnm bnm ilk kızım 36+6 da doğdu sezeryan ile 34. Hafta da ciğer geliştirici olmuştum 2800 gramdı şükür küvez e fln girmedi
Papatya1997 Seyma0323 aynen bende öyle düşünüyorum canım ınsallah sağ saglım bebegın kuvezden çıkar 🙏🙏
Senay1 Duru22 benim oğlum 31 haftada doğdu 2 kilo nerdeyse su şişliği falan inince 1800 düştü 37 gün yattı oda emme refleksi olmadığı icin suan ise 17 aylık
minikkurabiyelerinannesi Duru22 İlk başlarda vardı 20 gün entübe oldu , sonra küvözden oksijen desteği aldı bir süre de öyle devam etti şimdi çok şükür düzeldi tabi kontrol ediyorlar hala bir şey var mı diye vs
Zytng minikkurabiyelerinannesi sizin adınıza çok sevindim, ilk bebeğinizi kaybetmiştiniz sanırım. Bu bebeğiniz de erken doğmuş ama bakın en önemli şey, solunumu toparlamış. Kilosunu aldırıp verirler size 🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşallah 🙏🏻
Fatmayagmurece Duru22 30 hafta 5 günlük doğdu 45 gün kuvezde kaldık 1400 doğduk iki gündür evimizdeyiz çok şükür darısı tüm bekleyenlerin başına 💙🙏
Duru22 Es00raa bugün gittik görmeye iyi çok şükür kilo vermişti şimdi yavaş yavaş almaya başlamış beslenmeside iyi dedi doktor solunum sıkıntıda yok sadece oksijen veriyolar yine teşekkür ederim sordugun icin
Es00raa Duru22 Rica edrm canm bnde carsamba gunu guricwm ameliyqta 32 hafta ayni senin gibi 1450 kilo filaniz henuz