Merhaba öncelikle. Bu satırları yazarken hâlâ hastahanedeyim artık çıkışını bekliyorum bir iki saate çıkacağım.
Gelelim nasıl doğurdum.
40+0 27 Ekim Perşembe sabahı bebeğimin hareketlerini hissetmedigim için hastahaneye gittim.Normalde bugün 11:20 muayene gunumdu ama ben 6da hastahanedeyim. Acile girdim nstde sancı yok bebek kalp atışları normaldi ama muayenemide beklememi istediler. Muayene olmaya girince kontroller yapıldı gecen hafta 3200 dedikleri bebeğe bu hafta gelişimi durmuş en fazla 2900 çıkarıyorum dediler. Bebek hareketlerinde kısıtlama olduğunu söyleyince bugün yatisimi yaptılar hemen.
Saat 2 gibi yatisim yapıldı. Saat 3de suni sancı verdiler. Bu arada devlet hastahanesi de doğum yaptım ilk defa. Telefonu biraktirdilar eşimi yanıma almadılar saatlerce bı odada tek başıma sanci çektim.bana girerken demişlerdi ki şuan hiçbir sancin olmadığı için bu işlem 1 2 gün sürebilir dediler. Tabi ben gülüp geçtim çünkü önceki dogumumu 7 saatte yapmıştım yine suni sancıyla.
Velhasıl kelam bu daha kısa sürdü 0 açıklık ve 0 sancıyla gittigim hastahaneden 3de sancıyi almaya başladım 7:30da bebeğimi kucağıma aldım 🤭
Çok şükür o kadar güzeldi ki herşey. Annemle konuşuyorduk.cok rahattı çok güzeldi falan diye Bebeğin eşini gordunmu falan dedi. Gördüm çıktı anne falan diyince iyi o içerde kalırsa ölümle sonuçlanıyor çok önemli falan dedi.
Neyse bana dediler sizi ultrasona alalım.
Aldılar beni ultrasona birde ne görsün orda bir parça kalmış ve bir doktor bir doktora bunu gülerek söylüyor. Ben durumun ciddiyetinin farkında değilim hala diyorumki çok aciycakmi dikisi çıkarıp mi alcaksiniznnolcsk şimdi falan.
İçime aletler soktular demirler soktular bağırıyorum bir yandan.gulen doktor sürekli bana bağırma kaldırma popony fln diyor. Ne yapayım sen gibi gulmemi mi bekliyorsun falan dedim.
20 adamdan dayak yemiş taşın altında kalmış gibiydim resmen. Ordaki temizlikçi abla dedi kürtaj yaptilar kızım kolay değil diyince olayın ciddiyetini anladım.
Annem gördü halimi. Olaylar koptu.
Eşim zaten cezaevine girip çıkmışti suça karışmaması lazım ona söylemeyeceğim ama mecbur söylemek zorunda kaldık.
Öyle yani sonu mahkemede bitecek bir doğum sürecim oldu kavga kıyamet yani doktor hastasından dolayı oluyordum resmen kızlar.
Çok güzel bir doğum geçirmiştim böyle bitmemeliydi.
Tek avundugum şey şuan bende bebekte sağlıklıyiz ama herşey olabilirdi geriye bırakacağım iki evladımı düşündüm hep o catalda 🥺
Bebeğim 40+0da 2840 Gr mini mini bir hanımcik Defne Kuş💚
Aynı 14 aylık evde bekleyen ablasına benziyor 🤭