Kubrakck2222 Yemek yaparken serçe parmağımda ufak yeni açık bi yara vardı hafif kanıyordu yumurta kırarken beyazı oraya geldi yandı biraz hemen sabunlu suyla yıkadım kolonya döktüm, bakteri bu şekilde bulaşır mı çok endişelendim böyle bir şey duyan var mı😞
sedamom00 Kubrakck2222 evet canım çok dikkat etmeniz gerekir bebeğinize dokunabilir bakteri elini iyice yıka bebeğe geçmesin ben de her sabah yumurta kırıyorum çiğ elime değiyor ve bebeğime geçecek diye korkuyorum..
Mommyy0708 Kubrakck2222 hayır bulaşmaz, ben bile kaygı duymuyorsam ki ben ağır okb hastasıyım, ben bile kaygılanmıyorsam kimse kaygılanmasın:)
Kubrakck2222 BBuseY ya benim direkt açık yarama temas etti çiğ yumurta yemek zararlı ya hani salmonella bakterisi yüzünden, yaraya temas etmeyle geçer mi geçmez mi ondan korktum
Dilaraa23 Kubrakck2222 bu sebeple çocuk düşseydi ülkenin yarısı doğuramazdı herhalde korkma hiç bir şey olmaz allahın izniyle
Kubrakck2222 Dilaraa23 düşmesinden korkmuyorum enfeksiyon kapmasından korkuyorum, teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏼
Dilaraa23 Kubrakck2222 canım böyle 9 ay sana ızdırap olur eskiden analarımız ne şartlarda sağlıklı doğuruyormuş öyle düşün.. tabi ki dikkat ettiğimiz şeyler var ama bu kadar takılma her şeye korkma iyiliğin için diyorum.
Kubrakck2222 sedamom00 evet ben de hep eldivenle yapıyordum ya da dikkat ediyordum bugün çıktı aklımdan inşallah bir şey olmamıştır sadece ishal yapar çok ağır geçirilmezse bebeğe zararı olmaz yazıyor internette inşallah zararı olmaz 😞🙏🏼
BBuseY Hanımlar biraz fazla mı pinpirikliyiz … biz yeri geliyor domestosa dokunuyoruz yeri geliyor et e dokunuyoruz .. bizim bebekte bişey yok şükür 🤗🤗
Kubrakck2222 BBuseY ben de kaygı bozukluğu anksiyete var antidepresan kullanıyordum gebeliğimi öğrenince bıraktım, çok sakin kalamıyorum elimde olmadan her şeye takılabiliyorum inanın hiç de istemiyorum böyle olmayı bana zehir oluyor çünkü hayat ama elimde değil belki rahatlarım diye buraya yazdım dalga geçilmesi vs için değil🙏🏼
BBuseY Kubrakck2222 ayyy canım doğrudur ama bu sizi yıpratır sürekli bu şekilde olmak .. yok mu bunun bir tedavisi
Kubrakck2222 Dilaraa23 teşekkür ederim cidden takılmamaya çalışıyorum komik gözüküyor biliyorum ama elimde değil, sağ olun tekrar 🙏🏼
Dilaraa23 Kubrakck2222 bende antidepresan kullanıyordum kaygı bozukluğundan zestad diye bir ilaç ama şuan rahat olmaya çalışıyorum komik değil tabi ki ama bi an gerçekten şaka sandım bazen yapıyorlar burada böyle şeyler çünkü, lütfen kendini üzme o böyle daha çok strese girer inan o zaman kötü sonuçlar alırsın allah korusun herşeyimizi hissediyorlar pozitif ol ki oda pozitif olsun 🥰❤️
Kubrakck2222 Ceren67 18 haftalık gebeyim ve bundan sonra zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum çok zorlanıyorum siz nasıl baş ediyorsunuz 😞
Ceren67 Kubrakck2222 baş edemiyorum gebeliğim zehir gibi geçti her an bir yerim kesilecek yara olacak enfeksiyon kapacak diye korkuyorum