1Buse1 Merhaba son ilişkimin üstünden 9 gün gecti erken gebelık testı yapsam cıkarmı cok merak edıyorum edet olma tarıhımı bekleyemıycem
323832 1Buse1 valla bende vardi ama normal kaset test 8 gun kala adete silikte olsa cikti ama ilişkinin uzerinden 12 gun gecmisti
tecrubesizanneadayi12 1Buse1 çıkmaz canım benim adetime 3 gün kala erken gebelik testinde çıkmadı reglim geçtikten iki gün sonra kaset testle çıkmıştı
1bade 1Buse1 ona bakarsan benimde gebeligim erkenden değil, normal kasette çıktiii😄 birsey için uretilmemis para tuzağı. Eskiden vardı onların değeri, şuan bütün testler hassas aksi takdirde bse yoksa gösteriyor. Tabiki adete 2 3 gün kala .
323832 1Buse1 sen yine de garantiye al 14 gun olunca test yap erken gebelik testi yapsan adetten 6 gun önceye kadar gosterebiliyor ben once kanda ogrenmistim merak ettigim icin 2 gun sonra kaset test yaptim cikti cok erken ogrendim gebeligimi ama yumurtlama günümü ve ilişkimi biliyorum baskada olmadi zaten
1Buse1 İkş senelik evliyim eşim askeri personel 5-6 ayda bır izne geliyo sperm hareketliliği cok düşüktü ilacla bıraz arttı ama hala yeterli degil dedi doktorumuz bi türlü kısmet olmadı bebek daha oncede buraya yazmıstım ne zman test yapıyım diye ama sonra regl oldum son adet tarıhım 9 ekim eşim 20 ekimde gitti adetim 6 gün sürüyor daha adet olma tarıhımı 12 gün falan var her seferinde boyle umutla o tarıhı beklıyorum ama hep olumsuz oluyor bide olduysa oldu olmadıysa bı daha ızne gelmesını bekleyene kadar 5-6 ay geciyor etraftakı herkezın cabasını almıs herkez bısey dıyor psikolojimiz cok bozuldu bu yuzden umrım allahtan bu sefer olur banada dualarınızda yer verırmısınız