mor_menekse Kızlar dün kara lahana sarması sardım pişirmeden buzdolabına koydum tencereyle. Bugün pişirdim ama içindeki pirinçler koyu kahverengi olmuş . Niye oldu anlamadim ilk kez başıma geldi . bilgisi olan var mi
Eylulmom_ mor_menekse canım biz hep düğün derneklerde bir gün önceden sarıp dolaba koyarız dolapta olduğu için bozulduğunu zannetmem
_edakrsu22 mor_menekse bozulmamstr kayinvalidem falan hep 1 gün önceden sarar dolaba koyar ertesi gün pişirir
mor_menekse UmutsuzPolyanna elmaliturtam Bebetoooo Kizlar ben 4 tane yedim tandinda çok bı değişiklik yoktu.ama eşime yedirdim bozuk bu dedi bulguru bozuk olabilir mi . Ve 4 tane yedim bişey olur mu acaba 35 haftalık hamileyim 😞çok bozuk olsa ben anlardım ama öyle anormal bı tat yoktu
Nazendehanim mor_menekse bozulmaz dolaptaysa aslında hani dışarda bekleyecek ki ekşisin o da soğan’dan dolayı eksir.
mor_menekse elmaliturtam Nazendehanim ay sağolun kızlar bence de eşim biraz takıntılı o konular da rengini de köyü görünce isgillendi. Zaten bozuk olsa kokusundan durulmaz. Döktüm koca bı tencere sarmayı neyse sağlık olsun . Bir kase yoğurt yedim limon suyu ictim onlar iyi geliyormuş
_edakrsu22 mor_menekse gelmedi yada ben dikkat etmedim ama kara lahana olduğu için rengi geçmiştir diye düşünüyorum