Yasemella Gulsen4224 benimkine 10 haftalıkken kız demiştiniz 14.haftada kız dedi doktorum 16. Haftada da kız dedi ❤️🙏🏻 bu da benim kızçem😍
Aysen21 Gulsen4224 12 haftalıkken gittim doktor erkek dedi 16 haftalıkda gitdim yine erkek dedi.İlk defa sen kız dedin .20 haftada gidicem bakalım bu sefer ne diyo😁😁😁
Ms_Tepe Gulsen4224 Merhabalar, iyi akşamlar herkese :) ben de ultrason görüntümü göndersem cinsiyet tahmini alabilir miyim acaba Gülşen Hanım. Ama görüntüyü nereden ekleyebilirim çözemedim yardımcı olursanız sevinirim :)
Gulsen4224 Ms_Tepe merhaba hayırlı akşamlar çiçeğim anasayfa da sol üstte üç çizgide resim yükle var çiçeğim yükle orda da linkleri kopyalayip buraya yapistir🌺
Gulsen4224 Yasemella oooo bacağını atışına hele yaa pek bi havalayız yanlız annesi maşallah 🥰sağlıcakla gelsin çiçeğim 🤲💜🌺
Goknurunuz Gulsen4224 inşallah cümlemizin 🥰 cinsiyeti ne olursa olsun sağlıkla sıhhatle hoşgelsinler sefa getirsinler 🥰 bizimki merak sadece 🤩
Minik_annee Gulsen4224 https://resimyukle.io/r/Lygte7cp3w bana da bakar mısınız lütfennnn😍 11+5 iken bu fotosu