Maydonozluk Gulsen4224 Rubycikolatam banada denk geldi ilkinde kız dedi erkek çıktı şimdi erkek dedi doktorum kız diyor 😂😂😂
siyahinci3 Rubycikolatam yooo beni de dogru bilemedi kqdin tahmin yapiyor sonuçta benim bebegime de kiz demisti erkek geliyormus😄😄
Seyma06 Rubycikolatam benide bilemedi yalnız değilsin 😊 sonuçta doktor değil çokta takılmamak lazım tabi böyle şeylere laf olsun diye işte merakımız bastırılsim diye
Snmm5 Gulsen4224 Instagram’da paralı baktırdım üstelik bilemediler ama siz bilmiştiniz teşekkür ederim ❤️
Aysen21 Gulsen4224 12 haftalıkken gittim doktor erkek dedi 16 haftalıkda gitdim yine erkek dedi.İlk defa sen kız dedin .20 haftada gidicem bakalım bu sefer ne diyo😁😁😁
Maydonozluk Gulsen4224 canım hakkını helal et dün sana sordum cinsiyetini yazarken erkek derse kesin kız diye geçirdim içimden de 😂 doktorum kesin demedi ama kız gibi dedi bakalım bu sefer hanginiz bilecek
Minik_annee Gulsen4224 https://resimyukle.io/r/Lygte7cp3w bana da bakar mısınız lütfennnn😍 11+5 iken bu fotosu
Ozgecan_caka21 Gulsen4224 ben resmi size nasıl atarım ve banada bakabilirmisiniz daha on haftalık ama