Hulya2626 Kızlar 19 haftalık oldum daha yeni ama karnım pek büyümedi. Normal mi? Gören aaa hiç 19 haftalık gibi değil diyor. Benim gibi olan var mı? Doktora em son 17 haftalıkken gittim 160 gr dedi normal dedi. Ama insan vesvese yapıyor işte.
Nutelllaa Hulya2626 bana gebelik geçirmiş bı arkadaşım 14 haftalıkken karnın niye çıkmadı dedi ya 😁oysa karın 20 li haftalardan sonra çıkar ve birden büyümeye başlıyor boşver kimin ne dediği umrunda olmasın doktorun ne diyorsa o dur takılma illaki buyuycek❤️
Gizem1_ Hulya2626 benimde öyle canım karın galiba 7 aydan sonra büyüyor.hem şimdi bebek kaç gramdır 300 gramdan az yada fazla ne kadar büyüyebilir ki yani .bebişim saglikloysa gerisi boş 😍🌼🧿
Hulya2626 Nutelllaa zaten 55 kilo ile hamile kaldım zayıf biriyim. Ne kadar olabilir ki göbeğim ama insanlar öyle diyince içime bir kurt düşüyor
Hulya2626 Gizem1_ ne bileyim herkes benim 4 aylıkken karnım şöyle büyüktü böyle büyüktü deyip duruyor ben de diyorum ben de mi anormallik var 🫤
Nutelllaa Hulya2626 benim bile ikinci gebelik bol giyiniyorum göbeğim var olan göbeğime bile hani göbeğin diyorlar ben hiç takılmiyorum 60 la kalmıştım bende .