Ela4810 themom_ gayet güzel değerin, 2 günde bir kan ver. Değerlerin 2 katı 2 katı yükselmesi gerekiyor. Tebrik ederim
themom_ aydinaleyna61 acilde verdim canım ama aynı zamanda 2 haftadır antibiyotik kullanıyorum kum döküyorum idrar yollarından tekrar yanma var diye gitmiştim kendi kadın doğum doktorum çok düşük dedi telaşlandım o yüzden sormak istedim
Ela4810 themom_ çok düşük derken, ümitlendirmek istemiyorlar. Kese bebek görünmeyeceği için bakma sen onlara. İster 2 günde bir testi tekrarla, istersen 2 hafta sonra gidip keseye baktır
aydinaleyna61 themom_ tabi ki doktorun daha iyi bilir ama adet gecikmesi olup bu değerle öğrenen bir çok insan var acile bugün mü gittiniz sonucunuz hemen çıkmış benim sonucum hala çıkmadı
themom_ Ela4810 2 defa kimyasal yaşadım o yüzden duramam sanırım 2 gün sonra tekrar baktırırm, çok teşekkür ederim biraz rahatladım ☺️
themom_ aydinaleyna61 benim sonucum 45 dk içinde çıktı e nabızdan gördüm uygulamada, isterseniz giriş yapıp bir yenileyin umarım hayırlı güzel haberler alırsınız ☺️
themom_ aydinaleyna61 ahhh masallah kuzum çok sevindim sağlıkla büyür içinde 🫶🏻 kaç gün gecikme ile bu kadar çıktı peki beta?
aydinaleyna61 themom_ teşekkür ederim canım çok şaşırdım ama çünkü aşırı düzensiz adet görüyordum yaklaşık 5 aydır ve korunmasız bir kere oldu sadece Allah nasip etti. 3 gün gecikme
themom_ aydinaleyna61 kesinlikle büyük nasip biz de 6-7 aydır deniyorduk. 2 kere kimyasal geçirdim. Bu ay da günde 4 kere antibiyotik kullandım, kum döküyordum, çok şaşırdım görünce inanamadım 🥲😅
aydinaleyna61 themom_ bende antibiyotik kullandım dişim apse olmuştu 1 hafta boyunca 🤣 işte nasip olan oluyor canım