sedamom00 1bade benim düşükten sonra 1 sene olmadı baktım düşükten sonra 6 ay olmamiştı doktora gittim yumurtalıkların da sorun var dedi 3 ay filan tedavi gördüm 1 sene sonrasında oldu
Busra92_ 1bade canım bizm istinasız her gün oldu zaten istiyorduk evlendk bi ay snra hamile kaldım adetten snra
femme 1bade yanı olabılır gun aşırı ilişk, rabbım hakkınzda hayırlısını nasıp etsın ısteyen herkese ınsallah
1bade sedamom00 aynı canım benimde dusukten 1 sene sonra olmadı şimdi 6 ay oluyor 😌adetlerin düzenli mi ?
MMelissaaa- 1bade gün aşırı bir gün var bir gün yok demek. Doktorum ovulasyonu kullanmamı istemedi gün aşırı ilişki uygulayın dedi öyle oldu
Nesnur 1bade kan tahlili ver bide bnm bi sut hormonum yuksek cikmisti bi ilac verdi icinde 2 tane var onu ictim o ay hamile kaldim onuda dengeledi sanirim doktor
sedamom00 1bade kürtajdan sonra 2 buçuk ay adet olmadım doktora gittim adet olmadım diye duphastonla oldum sonra içmedim 1 hafta 15 gün adet hep gecikti çok düzensizdi zaten 6 ay bebek olmayınca yumurtalıklarım da sorun olduğunu muane de öğrendim
Minik_annee 1bade sperm açısından iki günde bir daha uygun ve spermler iki gün kadar içeride yasiyabiliyor diye biliyorum Allah nasip etsin inşallah 🥰
yaasemin 1bade bir gün olup bir gün boş bırakın devam edin bu şekilde yumurtalamaya yakın ve size o aralar sabahları öneririm sabah spermler daha canlı oluyor bilginiz olsun
makin 1bade ben bu hesaplamaları çok yaptım ve asla hamile kalamadım ne zaman ki boşverdim canımızın istediğinde yaşadık işte o zaman hamile kaldım çok şükür😀