Nesliaktag Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim hersey normal cıktı 1 adet nuchal kord mevcuttur diye bir sonuc aldım kordon dolanması demekmiş aranızda bunu yasayan varmı ilk gebeligim biraz tedirgin oldumda 21+5 yasayan yada bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Selcannnn Nesliaktag canım pek bi bilgim yok ama bir tur dolanmada sıkınti olmuyo diye biliyorum. Benim kızlarim 33 haftalik dogdular tek yumurta ikizi biri diğerine dolamisti kordonu 2 tur ve 2 düğüm vardı fotoğraflarda bile gorunuyo doktorumda dahil baya şaşirmisti bu sebeple kilolari ayni olan cocuklar bir hafta icinde degisti kordon dolanan 200 gram kadar geride kalmisti yeterli beslenememis ilerleyen zamanlarda nolur bilemezsin doktoruna sordunmu bi skinti olurmu diye 🤔🤔
CansuDemir Nesliaktag Benimkinin 20-25 arası haftalarda bi bacağına sonra da bi boynuna dolanmıştı.Yani bacağa dolanan açıldı, sonra boyna dolanmış o da açıldı. E alan geniş oynuyor dönebiliyor o zamanlar. Şimdi 36 haftalığız ve dolanma yok.
Hulyarecep Nesliaktag canım bildiğim kadarıyla 2 tura kadar sıkıntı olmuyor iki den fazlası sıkıntı bebiş daha küçük açılır 🤗
Kagan_pasa2 Nesliaktag 30. Haftamda Boyle bisey oldu 1 turun bi sakincasi yok. Benim bebegim büyük olmasina ragmen 35. Haftada cikartmis. Seninkinin cikarma ihtimali çok yuksek. Onemli bişey değil kafana takmA
Nesliaktag Selcannnn doktorum simdilik korkulcak bişey yok dedi ama ben internetten okudum korkuyorum suan cok tesekkür ederim yardımın için
Bskrt Nesliaktag korkacak bişey yok çünkü dha çok küçük bebek, sürekli takla atıyor dönüyor Gün içinde kaç kere dolanıp çıkıyor o kordon ☺️ Bi dahaki kontrolde çıkmş olur belki de
Selcannnn Nesliaktag internette her yazılana kulak asma canım benim canını sıkmaktan baska bi işe yaramaz doktorun sorun yok diyosa hamileliğinin tadını çıkart cok uzuluyo insan hamilelik cok farkli bisey dogum yaptim ama keske hamileliğimin en başina dönsem diyorum cok guzel bisey rabbim herkese nasip etsin insallah sen canını sıkma pozitif düşün hep 🤗❤
Nesliaktag Selcannnn bende hep sağsalim bi dogurabilsem dıyorm okadar kötü seyler yazıyoki okudukca etkileniyorum desek oldugun için cok tesekkür ederm cok sagol
Nesliaktag Hulyarecep ay insallh bu güzel yorumn için cok tesekkür ederim beni gercekten cok rahatlattın 🙏
CansuDemir Nesliaktag Hiç kendine dert etme bunu. Arkaşımın oğlunun boynuna 2 tur, omuzdan karnına çapraz 1 tur dönmüştü. O kadar iyi besleniyordu ne kilo alması geri kaldı ne de gelişimi. Şuan 5 yaşında oldu manevi yiğenim 😁 Kordon bebeğe göre esneyebilen ve sıkmayan değişik bir yapıya sahip.
Nesliaktag Kagan_pasa2 ay insallh benimkide cıkarır cok tesekkür ederm cok sagol bni gercekten cok rahatlattınız
Kagan_pasa2 Nesliaktag inanki korkup zehir etme hamileligini her kontrolde sorarsin ne durumda diye. Kordon denen şey çok esnek. Atiyorum bizim boynumuza dolanan bisey gibi dusunme. Bebegin vucuduna göre esniyor. 2 tur bile zararli değil.
Miss Bebek suyun içinde olduğu için onu dolar takla atara acar yeri geniş su an suda olduğu için boğulma falan olmaz canım bidahaki kontrole çözülmüş olur o sen içini rahat tut
Dilara55 Nesliaktag bildiğim kadarı ile şu anda alanı geniş olduğu işin o kordonun içinden defalarca geçiyor bazen çıkarıyor bazen sanırım üşüyüp atkı niyetine kullanıyor 😂😂😂 panik yapma sol tarafına yatmaya özen göster