Gulsahcicek Spinal,Epidural sezeryan olup sonda taktırmayan varmı mecburi mi bilgisi olan yazarsan sevinirim
kuzeymomsss Gulsahcicek mecburi. Ben uyuştuktan sonra istedim, doğumdan sonra 2 defa değiştirdiler. Asla hissetmiyorsun yani idrarının geldiğini
afroditt Gulsahcicek en büyük korkumdu hatta hemşireye uyustuktsn sonra takın dedim olmaz dedi uyusmadan taktı 2 saniye bile sürmedi belki ve hiç ama hiç acımadı
mercimekkoftesi1 Beni uyuşturmadan odada takmışlardı inan hiç hissetmedim bile ne takarken ne çıkarırken. Gerçekten korkulacak bişey yok içini ferah tut 🌸
pera_ Gulsahcicek sezeryan doğumda uğustuktan sonra takıyorlar o yüzden hiç panık yapma bile his etmiyorsun en büyük sorun o olsun 😊
ZMM8888 Gulsahcicek bana uyuşturmadan önce takıldı hiç acımadı çıkartırken birazcık yanma hissettim okadar korkmayın kendinizi kasmazsanız acıtmaz
Bebetooo1 Gulsahcicek mecbur takiyolar ama uyusturduklari için hissetmiyosun ben çok korkmuştum çıkartırkende acımıyor zaten
Papatya000 Gulsahcicek benim gibi korkak biri bile hissetmediyse sen hiç hissetmezsin için rahat olsun sezeryana giderken elim ayağım titriyordu ve şimdş bukadarmıydı dıyorum 10 sezeryan daha olurum çok şükğr