Tubalin Kızlar pazartesi sezeryanla doğum yapicam inşallah doğum sonrası karnına başlıyorlar dediler kan çıksın diye aslı varmı çok korkuyorum
Melike464860 Tubalin takılma onlara. Düşünüp strese sokma kendini. Bak ne güzel bebeğine kavusacaksin onu koklayacaksin onları düşün hayal et gerisini akışına bırak ☺
FatmaOrhan Tubalin yok canm ne bastırması kum torbasını hemen koyuyorlardı ama kalktı o diye biliyorum benim doktorum daha hala hissetmiyordum hemen beni hatta uzun bir bez ile sardırdı hemşirelere pis kan çıksın diye kum torbasının hiç bir faydası Yok bence
Harunnisa Tubalin bana ne bastilar ne kum torbasi koydular hicbirsey yapmadılar iki sezeryan dogurdum hem genel hemde belden uyusturma ikisindede birsey yapmadilar
Deniz2961 Tubalin odaya geldim cnm ustumu giydirdi hasta bakıcılarm snra hemsıre gelıp koydu 20 gun once dogum yaptm ama cok etkili hıc gobegım kalmdı
Tubalin Alttan elini sokuyor falan üstten bastırıyor eee o dikiş nolucak 😔 son 4 gün korkudan bayilmazsam iyidir
Esomami Tubalin yani bastiysalarda canm yanmadi sipinal olmustum belkide ondan 2bucuk sene oldu hatirlamym gene hamileym sezeryan olcam ama hic dusunmuyom onlari :)
tugbaarya Hayır güzelim bunların hiçbirini artık yapmıyorlar ve isede yaramıyor 5 gün önce ikinci doğumunu yaptım . Hiçbir dediğini yapmıyorlar korkma o kanama bünyeye göre .ilk oğlumda öyle lohusalık kanaması vs olmadı bunda 3 gün oldu . Bu tamamen senin bu yene bağlı birşey .korkma herşey geçince ya ben nasıl yapmışım diyorsun:?
Tubalin Benim kanim sulu biraz o yüzden kan durmaz diye cooook endiseleniyorum kanım negatif zor kan bilmiyorum bütün köyü düşünceler aklıma geldi oturdu😪😢
Esomami Tubalin ay cNim neleri dusunuyosun bebegimi sagliklica kucGima alirim ins die dusun bosver o ameliyat sirasini :) akisina birak
Alpbebek Tubalin Narkozun etkisindeydim o yüzden sormak aklıma gelmedi 😊 Ebe yaptığı zaman kolunu tutup ittim çek ellerini diye bağırdım senin sağlığın için yapıyorum demişti.
Didemalkanendik Ben 45 gün önce yaptım spinal hem karnımdan bastırdılar hem kum torbası koydular ikiside zor değşldi zaten uyuşuk olduğu için hissetmiyosun