Ctugce plesantaya bakoldimi damarda direnc olunca da olabiliyor benim öyle çıktı karnı 3 hafta geri idi detaylı da sadece 1 hfta geri çıktı beslenme dikkat ettim suyuda az çıkmıştı takip önerdi yedim içtim güzel tekrar gittik gelişmemiş sok oldum bebegu almadan bahsetmeye başladı perinetolog ısterseniz başka yerlerede gidin dediler gittim umut.vermediler yine başka yere gittik bekleyelim dedi o doktor şans verelim bi ama senide zehirleme olayı var tansiyon takip et dedi süre doldu heyete girdim sonra ordaki doktorlarda test yapılmasını tavsiye etti karnı geride diye muhtemel sonlanır diyorlar hep o hafta 24 hatta olcakkenn 21 hafta ile uyumlu 367 gram çıkmıştı dün test samani geldi karnımdan plesantaya girip zar zor parça aldılar genetik incelemeye yolladilar ölçümde yapılmadi sadece kalp atisi dinlendi atiyor hale ama kaç kilo oldu aldımi aynı yerdemi kaldı bilmiom benim Plesantam çok kalın iriymiş içi kanamış damardada akim kaybı varmış yememi icmemi kesmedim devam ediyorum bende hale direniyoruz başka doktora daha gidin tek doktorda kalmayın