Tubatgn Edirne22 Duygu değişimi Sık idrara çıkma Sürekli uyuma isteği Esneme Göğüslerde hassasiyet Bunları yaşadım
srnglcskn Edirne22 her şeye ağlıyordum sinirlerime hakim olamıyordum. Pireyi deve yapıyordum 😂 yerleşme kanaması yaşadım testleri yaptığımda negatif çıktı 6. Haftada duygu değişimleriyle öğrendim 😇
Lionmother Edirne22 Şiddetli sırt ve bel ağrısı Adetten 1 hafta önce başlayan göğüs hassasiyeti Koku hassasiyeti Halsizlik Yerleşme kanaması
2023Mucizem Yüzde sivilce Adet olacak gibi karın kasık bacak ağrısı Beyaz akıntı ama normalden fazla Adet gecikmesi Göz kararması
Edirne22 Baş ağrım ve bel ağrım oluyor şiddetli ama kasıklarımda o kadar şiddetli değil hafif ağrılar oluyor
Ddmyu Karına çevresine giren değişik ağrı Göğüs hassasiyeti İlerleyen günlerde artan akıntı Adetle birebir aynı olan kasık ağrısı.. gebeliğin ilerleyen erken haftalarına kadar devam ediyor hatta Bacağa vuran ağrı bide
Bebekliannee Edirne22 sancı giriyirdu bıçak saplanır gibi. Hep adete yakin isal gibi olurdum bu sefer kabız gibi oldum. Rüyamda hep hamur görüyordum bebek demekmiş. Bende böyle oldu birde adete yakin kuru olurdum ama bu sefer akıntım devam etti.
Edirne22 Benim hep beyaz akıntı var az az . 4kasımda adet olucam fakat geçen ay normal den 3gün geç oldum ve 5gün oluyordum normalde o zaman 2,5 - 3 gün adet olmuştum .stresten diye pek üstüne düşmedim şimdi bu ayı beklicem