Deletedmom_51 arkadaşlar 24 haftalık hamileliyim, bu tatlı konusunda kendime dur diyemiyorum boyna tatlı yiyesim geliyor iki haftaya da şeker yüklemesi yapılacak inşallah kötü sonuçlar almam 😩🤢 sizler nasılsınız ? Kendine dur diyebilen var mı???
_edakrsu22 Deletedmom_51 birtek ben mi tatlı krizi yaşamıyorum sadece bazen canım tatlı istiyor günde 1 tane çikolata yiyorum oda 2.3 gün sürüyor sonra geçiyor 😂
2022bebeki Deletedmom_51 Kan şekerinizi yükseltecek gıdalar mi tüketiyorsunuz? Beyaz ekmek, pirinç, makarna,hamur isi gibi? Gün içinde bunlar kan şekerinizi hızlı yükseltir ve şeker ihtiyacı doğabilir 🤞
Eldgrn Deletedmom_51 bende öyle ama aldım bile 😂😂 napicam valla bilmiyorum olmusla ölmüşe çare yok derler sağlıklı gelsin de ona bakıyorum artık tamamen
2022bebeki Deletedmom_51 Tarçın ve elma sirkesi kan şekerinizi dengeliyor yogurda falan katabilirsiniz tarçını bir nebze de olsa dizginler🤗
minikmelek1311 Deletedmom_51 ben de o haftalarda sürekli çikolatalı pasta yedim. Canım istedikçe yedim o gün pasta yediysem şekerli bir şey yemiyorum. Zor da olsa engel oluyordum kendime. Şeker yüklemesi bana doktorum önermedi. Halende yiyorum canım istedikçe 35 haftalığım.