1bade Asdfgsedaasdfg valla simsiyah oluyor, normal sanirim annemde falan da olmustu. Tabiki wc hayatımı bozdu bıraktım gebe değildim
nez10 Asdfgsedaasdfg ağzıma etti o haplar 15gün tuvalete cıkamadım 2hafta kullanmadım şimdi maltofer e başladık
Alp24677 Asdfgsedaasdfg eczacı gynoyu akşam 10,11 gibi aç karnına kullan demişti sabah kullanırsan bağırsaklarını bozar dedi gerçektende öyle olmuştu, akşam içmeye başlayınca düzeldi sizde akşam aç karna kullanın tavsiye ederim 👍🏻
Asdfgsedaasdfg Bana da sabah akşam verdi doktorum kabızlık bi yana ıkınmakta iyi değil diyolar çatlıcam artık 😢
Anne9283 Bende o ilacı kullanıyodm 36 haftadayım birde çok muz yiyiyodum ikisi de birleşince kabızlık oldu hemoroid çıktı bende onun yüzünden 1 hafta acısını çektim şimdi ilacıda bıraktım doğuma kadar inşallah bişey olmaz
-Papatya- Asdfgsedaasdfg değişiyor ilk başta bende korkmuştum ama daha sonra normal olduğunu öğrendim.
Emir_2017 Asdfgsedaasdfg normal bende de öyle ilk hamileligimde de aynı olmustu. Sabah aç karna içiyorum ben😃