ffatma1 12ulku40_ cuma gunu ya cnm test gunumuz ignenn etkisi yeni geciyo olabilir artablir dedi bklicez bklm
Sulemsiii ballibocek çok teşekkür ederim hepimiz için geçerli bunlar güzel dualarınız içinde ayrıca teşekkür ederim kucağımıza aldigimizda tüm herşey gelip geçici olduğunu anlamış olucaz inşallah ☺️
Turuncubebik Miniportakal bahçeci tüp bebek merkezini öneririm canım tr de işlerinde 1 numaralı merkez Devlette yada yanlış ellerde kötü tecrübeler olumsuz sonuçlar yaşadıkça bu zor yolda insan çok yıpranıyor En doğru ellerde başlamak en mantıklısı
ffatma1 12ulku40_ yok cnm yapmadm cuma gunu kan vericez baklm test gunum ogun hakkimzda hayrlisi artik
1Mom-baby ffatma1 transferden sonra 8. Günde test yaptım silik çıktı 10 da tekrar yaptım biraz daha koyuydu 11. De kan verdim 202 çıkmıştı
Gamsel AAylinnnn bana catlatma iğnesi yaptırmadılar standart süreçmi acaba çok falza kişi çatlatma iğnesi kullanmış
AAylinnnn Gamsel standart süreç değil canım herkezin tedavisi hastalığı farklı olduğu için gerekli görüldüğünde gerekli ilaçlar kullandırılıo benim ilk 2 de çatlatma olmamıştı sonrakinde farklı işlem uygulandı
Turuncubebik Miniportakal farklı şehirlerde vr canm size en yakın izmir sanırım ama antalyada yok diye biliyorum