Size tavsiyem bu süreci düşünmeden nötr atlatmaniz ben 2. Transferimde pozitifi gördüm ilk transferde çok üstüne düştüm deli gibi meyveler yemekler vitaminler avakado nar vs birsuru şeyler yiyip içtim 9 gün hareketsiz yattım ama negatif sonuç aldım üstelik iki transferde de çift embriyo koyuldu rahim içine fakat olmadı, ikinci transferimde ilk gün yorgun düştüğüm için uzanıp uyudum ama hiç transfer olmamış gibi hayatıma dev ettim temizlik yemek iş ev arasında gidip geldim hatta unuttum doktorum aradı bugün test yaptır diye yaptırmadım çünkü iki gün öncesinde kanamam gelmişti olmadı diye düşündüm üzülmemek adına testte vermek istemedim meğer meleklerimden birisi benimleymiş ve o bir yerleşme kanamasiymiş ertesi gün eşim zorla götürüp kan testi verdirdi 2 saat sonra sonucum 298.5 çıkmıştı ağlamaktan konuşamadim doktora sonucu attım ve aradı tebrik ediyorum bebeğin seninle dedi ve şuan 9+6 haftaya girdik yani demem o ki en kötüsünü düşünmeden nötr olmaya bak Rabbim en hayırlısını nasip ediyor canı gönülden söylüyorum rabbim kimseyi bu yolda sinamasin biz sınavımızda bu deyip tevekkül edin o en doğru zamanda ol der ve olur 💙🙏