SemaArin KIZLAR 26 HAFTALIĞIM AMA DÜN AKŞAM 10 DAN BERİ BEBEĞİM HİÇ GEZMEDİ HAREKET ETMEDİ NORMALMİ YOKSA ACİLE GİDEYİMMİ ???
srnglcskn SemaArin tatlı bir şeyler yiyip sol tarafına uzanmayı dene doktorum hareket hissetmezsen öyle yap demişti yine de hareket hissetmiyorsan bi doktoruna görün
Zeynep_Asellll SemaArin Gün içinde kendinizi yoracak işler yaptıysanız ondan olabilir. Duş alıp tatlı birşeyler yiyin sonra karnınızda taklalar atacaktır😅 Benim kızım öyle🤦♀️ Sinirli ve tripli oluyorlar sanırım bu haftada😅
Bebekdelisi SemaArin benımde oldu dr endısje etme dedı ıkız bırde hepten korktum sonra bol su tükettım akşam basladı cnm atak büyüme ıcın ama baska agrı sancı vs varsa gel hemen dedi
_aysenur8mikail_ SemaArin bende aynı haftadayım biraz ayakta kalınca veya yorulunca hemen azalıyor hareketleri bişeyler yiyip sola yatınca hareketleniyor
Nsdpg Hareket etmiyor diye gittim pozsiyon değiştirmiş her pozisyonu hissedemebilirsin dedi 2 gün önce
Umutluanne1 SemaArin canım 28 haftadan önce bir gün hareket edebilir 2 gün etmeyebilir panik olmayın diye dinledim videolarda korkma
Yagmurrr98 SemaArin Canım arka arkaya su iç göbeğine biraz bastır hareketlenecektir Hafif hafif bir iki saattn fazla hareket etmeyince ben öyle yapıyorum tepki veriyor.
kbralya01 SemaArin bende 2-3 gündür bunu kafama takıyorum normalde 26. Haftadayım ama ultrasona göre 27 haftalığım bebiş 2-3 gündür çok durgun 🥹 tekmeliyor aslında geziniyorda ama 3 gün önce daha çok tekmeliyordu sanki 🤦🏼♀️