mre1630 Kızlar 4 aylık hamileyim göbeğim hiç yok eski halim gibiyim kaynanamda hala göbeğin yok 4 aylık olmadın mı diyor sanki kocaman göbek olmak zorunda mı her hamilelikte suçmuş gibi
Karadasesra mre1630 ne alaka ya senin psikolojini bozuyo durduk yere bende de 4 aylıkta göbek vardı ama senin iç karnın geniştir belki herkezin göbeği aynı oranda büyümüyo
Tugcekivrak Göbe mre1630 göbeğin çıksa daha küçük ne çok çıkmış kilo almışsın derler çıkmasa niye çıkmadı derler insanları memnun edemezsin 😂 bende 4 aylık hamileyim ama benim biraz çıktı senin iç karnın geniştir belki de 🥰
Ela4810 mre1630 benim 23. Haftaya kadam dümdüzdü göbeğim, sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı neredeyse 28. Haftaya kadar kimse anlamadı. Şuan 35. Haftadayım, halen hamile kıyafetleri almadım. Ne güzel işte yırtığım yok, bebek iyiyse sorun yok
Hanifegg mre1630 o kadar çok hamile gördüm ki dediğiniz gibi 4 hatta 5 aya kadar göbeği zar zor belli olan da oluyor benim gibi hemen belli olan da oluyor valla bende size özeniyorum daha rahat 😂 canınızı buna sıkmayın bile he de geç yani kilo almıyor boyu uzuyor benimkinin de
aklc1 İlk 5 ay hiç çıkmadı göbeğim sonra çıkmaya başladı herkes bir mi iç karnın büyüktür çıkmamıştır kafana takma canım beniimmm he de geç
Hanifegg Ela4810 ben 24+4 deyim bugün iki gün önce hastanede bir kadın 33 haftaligim dedi nerdeyse aynıydı göbekler valla özeniyorum yani 😂
Esssssssssssnuuuuuuuuu Ben 7 aylık hamileyim kimse hamilesin demez 4 aylıkken aynı pantolonlarımı giyiyordum şimdi önüne ek parça takıp giyiyorum takma kafana boşver
Tansu15 mre1630 bende 4 aylık hamileyim ve benimde yok sayılır zayıf olduğum için çok bişeyler yersem öyle çıkıyor minicik bir şey 😊
Bebisinannesi23 mre1630 benim 23. Haftaya kadar göbeğim hiç yoktu aynı kıyafetlerimi giymeye devam ettim . Sonra beş buçuk aylık oldum göbeğim çıkmaya başladı . Şuan 30. Haftadayım ama öyle çok bi göbeğim yok .
acemianneee_31 mre1630 kuzu benim 7. Ayda belirdi suan bebeğim üç aylık göbeğim gitmiyor takma bana da dendi
Dark mre1630 daha yeni yeni çıkacak. Demek ki doğru kilo alımı var ki normal gidiyor, öyle kocaman karın olması gerekmiyor zaten doktorda onermez. 20den sonra falan göbek baya büyümeye başlıyor