777momy Merhaba kızlar bugün 9+5 olduk kontrole gittik bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik yarın kürtaj olacağım üzüldük karmakarışık hissediyorum biraz da korkuyorum kürtajdan
Mavidunyamm 777momy ilk gebelik miydi 😔 Allah yardımcın olsun inşallah kolay geçer benim bilgim yok kürtajla ilgili 😔
323832 777momy 8+4 de bende kürtaj oldum korkulcak bi durum degil zaten anestezi veriyo 15 20 dk da islem bitiyo sonrasi hafif kanamalar ve agrilar oluyo pihtili gelme durumu da oluyo onlar insanin canini pek yakmiyorda psikolojik olarak etkliyo allah hayirlisi ile yine nasip etsin sağlıkla sihhatle ben 3 ay korundum 4.ay korunmayi biraktim 5.ay hamile kaldim yeniden suan 14+2 olduk moralini bozma
1bade 777momy kesinlikle anestezi sorun ve anestezi ile olun. Birsey hissetmeyeceksiniz. Allah tekrar nasip etsin. Genetik testlerini vermeyi unutmayın aynı şeyleri tekrar yaşamamak adına
Ddmyu 777momy öncelikle kendini düşün moral bozma deselerde bozuyorsun üzülüyorsun ama yıpratma kendini kesinlikle .. stres yaptıkça daha çok vücudunu yıpratırsın .. ben de senin haftanda kalp durması sonucu kürtaj oldum. Genel anestezi oluyorsun zaten birşey hissetmiyorsun sonrasın da ağrı kesici vs yapıyorlar zaten . Güçlü kal bu çok önemli,geçmiş olsun 🙏
323832 777momy benim ilk gebeligim degildi ama tutanacak bi evladim oldugu icin daha kolay atlattim 2 ay zorlandim sonra yeniden hamile kalma istegi beni guclendirdi rabbim yardimcin olsun hic moralini bozma nasibinde yokmuş allah saglikla sihhatle yeniden versin
Edanurozdmr 777momy ben iki kez kurtaj oldum kalp durmasından fiziksel olarak hiçbi sıkıntı olmuypr kolay yani ama psikolojik olarak cok kotu
Gulcnny_2852 Bende Mart ayında oldum ilk gebelikte kürtaj kalbî durmuştu,gelismemisti, üzülme herşey de var Bir hayır üzülme , bedenen zararı yok ,sen Moralıni yüksek tut