Yarendemir_q Kızlar, amh 12 fsh 5.5 Lh 7 çıktı. Yani pcos var. Çok yumurtam var. Şunu yaptım hamile kaldım yumurtlamamı sağladı dediğiniz şeyleri yazar mısınız?
Edalimm Yarendemir_q 10 sabah akşam aç karna sogan suyu içtim hamd olsun Allah nasip etti ama genelde 15 kullanmak gerek ve 6 ayda bir
Summerwine Yarendemir_q yıllardır sağlıklı beslenmeye çalıştım,spor yaptım.2 sene düzenli doğum kontrol hapiyla korundum.Kilo aldım verdim en son kilo aldıgim dönemde hapı bıraktım hamile kaldım
Dark Yarendemir_q kesinlikle beslenme çok önemli. Dengeli ve sağlıklı beslenme yapıp, bol bol hareket edin. Ve kilo varsa verin. Diğerleri boş şeyler. PCO da önemli olan fiziksel durumunuz
Neslibt72 Yarendemir_q her şeyi yaptım denedim diyebilirim ama olmadı 🤦🏻♀️Sırada tüp bebek maceramız var bakalım
Yarendemir_q Denizahsen anladım canım ben de C life ve mfk duydum iyi gelir belki dedim eğer C life etkili olmazsa ınofolıc alacağım
Denizahsen Yarendemir_q adetlerim düzenlidir. Kilomda boyuma göre normal 55-58 arası. Tüylenme ve sivilce var biraz
Summerwine Yarendemir_q ayy en güzel spor.İmkanım olsa ben de çok isterdim.Yasadigimiz yerde yok malesef