Haticeanneeeee Kızlar bugün sabah 10 buçukta kan verdim hala e nabızda düşmemiş ne zaman düşer resmî tatil diye pazartesi mi düşer 😔
Karadasesra Haticeanneeeee hastaneyi ara canım ben 1 gün beklemiştim düşmemişti sisteme girmeyi unutmuşlar aramıştım öyle öğrenmiştim
Gamzeerdgn Haticeanneeeee benım 7 ay evvel berdıklerım bıle hala e nabıza dusmedı hastaneyı arayıp laborotuvar bölümünden yada hastaneyı arama motoruna girerek tahlıllerım kısmından tc ve verılen barkod ıle bakabılırsınız elınıze bı barkod varılıyor ya onunla
Hgmom1 Haticeanneeeee ben mersinde yaşıyorum 1 gün sonraya düşüyor araya haftasonu girdiği için pazartesi çıkabilir bence
Haticeanneeeee femme evet tanıdığım olsa sordurucam doktora da uzağım hastaneye yarım saat 1 saat arabayla ya
aydinaleyna61 elifcicek_07 bende 1 saat önce acilden verdim ⅓ saat arası düşer sisteme dediler bana da
elifcicek_07 aydinaleyna61 aile hekimine verdiniz zannettim. Hastanede çıkabilir bilmiyorum. Ben sabretmeyi bilmediğim için özele gitmiştim 50 lira ödeyip 1 saat içinde öğrenmiştim
aydinaleyna61 elifcicek_07 ben aşırı mide bulantısı kusma ve baygınlık geçirdim o yüzden en yakın hastaneyi tercih ettim ama yarım gün falan çalışma varmış galiba pazartesi gününe mi aksar benimkisi acaba