Tugba__- İlk hamileligimde böle birsey yaşamadım ama bu hamileligimde özellikle uzanma uykuya geçerken ve sonrasında dönerken bile bel sırt ağrısı hissediyorum mahfetmiyor ama hissettiriyor yaşayan varmi
Xbilinmez Tugba__- ben suya (merdiven avluyu falan yikarken) girdiğim günler özellikle daha çok yaşıyorum bunu
FaDo0608 Tugba__- benimde oluyo bazen, çok dayanılmicak gibi olduğunda sıcak su torbası koyuyorum sırtıma (tabiki kaynar suyla doldurmuyorum) öyle yatıyorum. Daha önce doktorumda önermişti.
Seydo54 Tugba__- beeeen ben varim, ilk gebelikte yoktu ama ikincisinde var, o iyisin ben tüm agrlara raziyim be, ilki sezeryan benim
yanealakanealakaa Tugba__- bende de oluyor, gece yatarken özellikle bi uyanıyorum ki gece ağrıdan kıvranıyorum sağ tarafım ağrıyor genelde
Tugba__- Seydo54 tabiki sağlıklı olsunlar a böle değişik bu agri her sağa sola döndüğümde hissediyorum o agriyi benimde ilkinde yoktu
Tugba__- yanealakanealakaa bende bole ince ince uyandırıyor çok ilginc Bi ağrı yani her sağa sola dönmemde hissediyorum