AyEmGul Tripkolikkkiz Bilmeden konuştuğunuz için bunları söyleyince zorunuza gitti tabi! Ondan böyle konuşuyorsunuz.
boymomyz AyEmGul Bana ferrari alsana berkcan aklıma geliyor 😂 o ismi koyduğumda 19 dum smdi 29 yaşım ondandır canım
AyEmGul boymomyz eğer siz onu ismini kötü bir şekilde ifade ederseniz o da isminden nefret eder ve kötü hisseder. Bence aklınıza öyle şeyler getirmeyin. Hem çok güzel iki isim. Anlamları da çok güzel. Ayrıca çok da küçük değilmişsiniz o ismi önerdiğinizde. :)Bence güzel ismi var ismiyle yaşasın. Ben de 29 yaşımdayım şu anda.
boymomyz AyEmGul Sadece Berkeyi kullanıyor zaten canım hiç Berke Can diye seslenmedik . Benim düşüncem zaten hep istediği ismi kullanmasıydı kücüklüğümde iki ismi olanlara çok özenirdim . Kendi ismim tek onun iki ismi olsun istedim ☺️
Tripkolikkkiz AyEmGul şuan o kadar zoruma gitti ki senin için 2 gün boyunca aglayacagim😄🥺🥴🥴🥴 sevmediğimiz isimleri söylemek suç mu ? Koyduğunuz unlem işaretinden kimin daha çok zoruna gittiği belli olmuş yorma kendini tatlım. Araştırın okuyun milyonlarca çok DAHA güzel TÜRK ismi var e haliyle beğendiğimiz ve beğenmediğimiz isimlerde var ve bunu özgürce yazmak hakkım.
AyEmGul Tripkolikkkiz evet, haklıyım. Bir dahakine önce araştırın sonra gelin o konu hakkında yorum yapın olur mu? Hadi iyi günler.👋
AyEmGul Tripkolikkkiz merak etmeyin ben biliyorum neyin ne olduğunu! Suç olduğuna dair imada mı bulundum? Niye suçlu arıyorsunuz? Bir isme saçma demekle o ismi beğenip beğenmemek arasında çok fark var. Ben sizin özgürlüğünüzü kısıtlamıyorum. Sadece konuşurken daha dikkatli olun. Ayrıca sizin zorunuza gitmiş olacak ki o yüz ifadelerini koyuyorsunuz.
Tripkolikkkiz AyEmGul kimsenin düşünce özgürlüğüne karışamazsın. Sizin gibiler yüzünden geelisemiyoruz. Fikirlerimizi beyan edemiyoruz. Bi bitin artık ya
AyEmGul Tripkolikkkiz düşünce özgürlüğüne karışmıyorum tamam mı? Söylediğini eleştiriyorum. Hem siz kim oluyorsunuz ki bana bu sözü söylüyorsunuz? Siz nereden biliyorsunuz benim düşüncelerimi? Buradan mı çıkardınız? Allah aşkına daha fazla konuşmayın! Lafı nereden nerelere getiriyorsunuz!
AyEmGul boymomyz bence çok güzel ikisi de. 🤭🤭Ben de iki isimli olanları severim. Adıyla var olsun. 🤭😇Ablası güzel isimler seçmiş kardeşine.
boymomyz AyEmGul Canım benim teşekkür ederiz ❤️ Valla kendi ismim tek kocayıda iki isimli buldum Yunus Emre 😅 Ben hep emre derim nişanlıyız kaynanam aradı anneme bişey anlatıyor yunus söyle böyle yapacak fln dio , annem kapadı dio yunus kim 😂😂😂 Anne emrenin adı yunus emre ya ddm 😂 Başka birini anlatıyor die kadını dinleyememiş yanlış aradı sanmış sjjsjsjsk
AyEmGul boymomyz 😂😂😂😂😂😂😂 Rica ederim. Haklı kadın! Evlenirken nikah memuru iki ismi de söylemedi mi? 😂Ya da anneniz dinlememiş olsa gerek. Yaaa, benim eşimin adı da Emre. Kayınvalidem de, Yunus Emre’den dolayı Emre koydum, Yunus’u koymadım dedi. 🤭🤭
boymomyz AyEmGul O zaman nişanlıydık canım 😅 Gerci hanımefendi nikahıma bile gelmedi Berke Canın okulu var diye neyse oralara hiç girmiycem 😏 Hiç aklıma nikahıma gelmediği gelmemişti 1 sene oldu şuan sen deyince dank etti . Nefretim bi kez daha arttı
boymomyz AyEmGul Bu arada emrelerde iyi olur kız isminden mi bilmiyorum ama çalıştığım zamanda emre isimli kiminlr çalıştıysan vicdanlı merhametlilerdi şükür eşimde öyle ☺️
AyEmGul boymomyz kusura bakma o zaman. :/ Ama olsun yaa! Canı sağ olsun. Kimin neyi dört dörtlük oluyor ki? Öyle düşün. Sen bunu deyince fark ettim, evet doğru söylüyorsun. 🤔Ben de şimdiye kadar kaç Emre tanıdıysam iyiydi. Allah razı olsun benim eşim de iyi. 🤭🤭🌸