sedamom00 Kızlar hem doktorum da söyledi ikili teste de çıktı uygulama son adet tarihimle ama doktorun dediğine gitmek istiyorum son adet tarihim 3 Ağustos 4 gün geriye alıyorum olmuyor 🤔🤔ileri de alsam olmuyor
Asyaninannesi58 sedamom00 arada 1 hafta kadar ileri geri olabilir siz adetinizi baz alın bence. Benim 3-4 gün öndeyken 4-5 gün geride olduğu oldu değişiyo onlar
sedamom00 Tubatgn şimdi 1 Ağustosa aldım 1 gün kaldı 30 Ağustosta tam olmuş oluyor ama 11 haftaya atıyor kafam karıştı 😂😂
sedamom00 Asyaninannesi58 doktorum gittiğim de öyle diyince adet tarihimle doktorun dediği kafamı karıştırıyor
sedamom00 Tubatgn normal adetime göre 12+0 ama doktorum ve ikili testte 4 gün önden gidiyor 12+5 olmam gerekir 1 gün geride gidiyoruz uygulamada
Tubatgn sedamom00 İlk defa mı böyle çıktı günün, eğer bir kereye mahsus çıktıysa değiştirme haftanı yakalarsın ben en başında beri böyle gittiğim için doktorda artık 18 mayısı baz alıyor
sedamom00 Tubatgn 3 hafta sonra gidecem canım o zaman net der zaten yine adetim tarihimi biliyorum geri değiştiririm uygulamayı şimdi böyle gideyim bilgi verdiğin için teşekkür ederim