Esramuratt Mahiye Kız arka arkaya dogurucaz insallah senin erkek olduğu kesin mi benim doktorum cok kesin konusmadi da :)
Bulutyasav Cuma günü doktor kontrolüm de belli olmadı doktordan çıkar çıkmaz kanamam oldu düşük tehlikem varmış 3 gün yattım hastanede bugün çıkacağım şükür iyiyiz şimdi. İlaç ve iğneye başladım. Tabi tekrar doktora cinsiyet ne diye soramadım sağlığından Başka birşey düşünemedim
Htccprz Bulutyasav 14+5iz cinsiyetimiz belli değil malesef 3 gün önce kontrol vardı ama belli olmadı 3 hafta sonra inşallllaaahhhh net bi şekilde belli olur 🤗 çünkü önce kız deyip erkeğe donen ya da tam tersi olan değişimler can sıkıo yaa🙄
Defnemmm2301 Ne güzel ya maşallah doktor doğum tarıhinizi söylemiş benim daha doktor birsey demedi 21+6 günlüğüz kız benimde
Tugba91 12+2 yim tam 12.haftaya girdiğim gün doktorum yüzde seksen kiz dedi sanirim 28 29 nisan gibi doğumum
Sezgin Ayyy hadi nisan annişleri cinsiyeti öğrensin ve sıra biz mayıs annelerine gelsin çok merak ediyorum😍😍😍
Flzmst 12+4 erkek defi inşallah rabbimin izniyle iki kızım var rabbim sağlıklı sıhhatli bi erkek evladı taddırdın bizede
pelinaz Geçen hafta 12+3ken ikili taramaya için gittik %20 yanılma payım var ama kız bence dedi. Başka bir arkadaşım 13 haftalıkken gittiğinde kız demiş doktoru 16. haftada erkek olduğunu öğrendi ve doğdu bile :)