Adel_Neva elifkaya1 yaygın anksiyete bozukluğum var nerde ne zaman atak geçireceğim belli olmuyor doktor pasiflora önerdi kullanmadım ama başa çıkamazsam mecbur kullanacağım sigarayı bırakamadım şimdilik sigara ile rahatlamaya çalışıyorum o da ayrı bir vicdan azabı tabi ama seni rahatlatacak şeyler bulmaya onlarla ilgilenmeye çalış
Mervedez159 Mervedez159 hanimelikte zordu ama dogurdum suan daha zor allah yardımcımız olsun kafayı yicem sanıyorum agladıgında elım ayagıma dolasıyo doktora giittim ilaç kullanıyorum emzırırken içilen
Mommyy0708 elifkaya1 daha hamileyim canım doğmuma 5 ay var. Antidepresanı evlenmeden önce içip bıraktım, geneli tansiyon düşüklüğü çarpıntı ve panik atak yaptı. Doktor alerjim olduğunu söyledi bırakmak zorunda kaldım.
mysweetbabyy elifkaya1 öyleyim herhalde ksc kere psikiyatri gittim tedavi lazım dediler ama teshislerini söylemediler
Sedanuratlan Bende de anksiyete bozukluğu var , 36 haftalık gebeyim ilaç kullanıyorum ama hala arada ataklar geliyor kötü düşünceler geliyor. Doğumdanda çok korkuyorum 🥲