Minikbebegim1999 Kızlar bugün belim ağrıyor sizin bu haftalarda bel ağrınız varmiydi? Magnezyum kullaniyorum
Bellks Minikbebegim1999 senle aynı haftamız benim ilk baştan beri ağrıyor ama şimdilerde sırtımin ağrısı mahvediyor beni inşallah normal bişeydir doktora söyleyince gebelik demek şikayet demek diyor
Sedamete Minikbebegim1999 canım 25+2 yim genelde oturuyorum uzanıyorum bende bile hafif oluyor bu haftadan sonra olacakmış öyle diyor doktorum
Minikbebegim1999 Bellks aynen bende 2 gün önce gittim ya hiç şikayetim yokdu nazar etti doktor resmen ama evet oyle diyorlar daha cok agrilarin olucak dedi doktor
Bellks Minikbebegim1999 kuyruk sokumu tarafları herhalde canım bende at kestanesi krem sürdürüyorm ağrım olunca biraz idare ediyor sağlıkla kucağımıza alalım da bebeklerimizi herşeye değer
Minikbebegim1999 Sedamete ay allah yardımcımız olsun ayaktayken daha cok hissediyorum yatınca biraz geçiyor
Sedamete Minikbebegim1999 hıh o zaman korkma işte kuzum ki artık son trimestera giriyoruz ağrılı günlere de giriyoruz demek maalesef