Bbetll sal gitsin once ılk olmadıgında bebek bana dedıler tüpünü alıcaz bılmem ne aşılmaa ol cocugun olmaz yok ooooo bır suru sey, kafayı yedım belkı burda postlarımıda görmussunuzdur. her daka arastırıyorum, gözümü acıyorum telefon elımde reglı gunu hesapılıyorum , ayyy neler yaşamısım 6 ayda :D bu ay reglıden sonra tekrar rahım fılmı oldum esım sperm testı oldu kan verdık hormonlara bakıldı genel muayene oldum smear verdım hersey guzel ( sadece rahım fılmınde agız kısmında bıraz yapışıklıkmı tıkanıklıkmı ne varmış sol tüpte) o acıldı , sımdı bı folık asıt ıcıyorum ımom sabah aksam kecıboynuzu pekmemezı yıyorum esımde dıkkat edıyor onada yapıyorum bısısıler ama saglıgımz ıcın bebek odaklı bısı dusunmuyorum, afedersın ılışı sıklıgı bıle bebebk odaklı değil keyıfınce :) yanı stesr cok sıkıntılı bısı, farklı alternatıf seyler var ugrasacak seyler yarat kendıne,,, belkı sana ıyı gelır :) rabbım hakkımızda hayırlısı versın :) bılıyorum kı en guzel zaman bızım ıcın rabbımın yanında :) gunu gelınce mujdelı haberler alıcaz :) umudunu kaybetme … uzun oldu hakkını helal et bırbırımıze umut olalım :)