Annesininportakali53 Kızlar birden bugün ana kucağı alıp kuran var mı Foto atabilirmisiniz kayinvalideme aldırdım 2 hafta sonra gelirken getircek boyutunu feln merak ettim
Nutelllaa Annesininportakali53 yere çok yakın ya daha yüksekte olanlari tercih edin bı de benim oğlum 7 aylıkken falan bindi içine çöktü demek ki kilo sınırından dolayı şuan tekrar almam gerekiyor 💁
Nur123aa Annesininportakali53 ben aldım oğlum 4 aylık yatırıyorum berbat bişey rahat değil bilseydim almazdım o fiyatın daha güzeli dolap uygulamasında var hem de titreşimli olanları çok dandik döküldü rengi falan hiç beğenmedim
beyzzsenturkk Annesininportakali53 cok kullanıssız bir sey cocuk sallanmaz bile bunda bana da hediye geldi baslarda bende aynısından bakıyordum bu sekilde oldugunu görünce hevesim kaçtı
Yarenylmz @Annesininportakali53 ben de alacaktım ama 9 kg yazdığını görünce vazgeçtim normallere göre biraz daha kullanışsız geldi açıkcası
Annesininportakali53 Yarenylmz ben hiç almayacaktim canım baktım gorumcem ben alırım dedi öyle aldim 9 kg dese bile beni 4-5 ay idare etsin yeter benim gorumcemin çocuğu iri aynı ana kucağını kullaniyor 9 aylik hala oturuyor 🤣
Annesininportakali53 Nutelllaa kuzum ben hiç almayacaktim gorumcem ben alıyım o zaman deyince aldirttim beni biraz idare etse yeter 1 yaşına kadar dursun demiyorum yani 4-5 alik olana kadar dursun yeter
Annesininportakali53 Nur123aa kendim alsam evet kuzum gorumcem alıyor yoksa ben hiç almayacaktim idare etsin 4-5 ay yeter🤣
Annesininportakali53 Yarenylmz sağol kuzum demi kendim alacak olsam bin kez araştırır seçer alırdım ama gorumcem alacak diye dandik olsada takmıyorum 4 aya kadar idare etsin yeter😄
beyzzsenturkk Annesininportakali53 kademeli ama yere cok yakın oldugu icin normal ana kucakları gibi sallanmıyo cok sabit kalıyo anca icinde yatar oynar o kadar cok ise yaramaz bunun yerden bi tık yüksekleri daha iyi sallanmadıgı icin bunun cocugun dikkatini cekecegini sanmıyorum pek bende yeni ana kucağı bakıyorum
Annesininportakali53 beyzzsenturkk benim aklımda hiç yoktu hiç almayacaktim gorumcem ben alırım deyince birsey demedim yani 4-5 ay gitsin yeter maksat o orda oyalanirken işlerimi yaparım diye düşündüm
beyzzsenturkk Annesininportakali53 sizi böyle aman aman memnun etmez belki ama saniyelik işinizi görür benim yeğenimde bunun yükseği vardı bi tık mesela mutfakta yemek yaparken ya da bulasık yıkarken bi yandan ayağımızla ana kucagını sallıyorduk sallanması ona yetiyordu bakalım bu nasıl bi etki yaratıcak inşallah işimizi görür