Gamselllaaaaa Kızlar çok acil iş arkadaşlarim pozitif test vermem mi gerekiyor doktorum ile görüştüm kan sulandırıcı iğneden bahsetti yaptıran var mı korkuyorum lütfen yardım edin
Deletedmom_51 Gamselllaaaaa korkma ben kan sulandırıcı iğne kullanıyordum şuanda da coraspin kullanıyorum. Bu senin yararına olur canım
323832 Gamselllaaaaa biz pihtilasmadan dolayi gebelik basindan beri kullaniyoruz korkulcak birsey yok insülin ignesi gibi düşün deri altina yapiliyo zaten kullanman senin icin ve bebek icin onemli
Ikra33 Gamselllaaaaa ben yaptırdım canım bir kaç gün oldu ignem biteli. Kanı covid koyulastiriyor doktorum soyledi plesantayi tıkıyor tedbir amaçlı iğne oldum hergun. Hatta kolumu morartti. Bence doktorunuz dediyse olmalisiniz
Ikra33 Gamselllaaaaa hatta benim kanımı pıhtı yapmaya başlamıştı (d_dimer) testi yüksek çıkmıştı iyiki doktora gitmişim erken tedbir iyi canım zaten evde geçiriyorsun. İğnenin hiç zararı yok bebeğimin hareketlerini hergun hissediyordum. Hiç değişiklik olmadı iğneden sonra kontrolüm vardı Allah’a şükür saglikliydi
Gamselllaaaaa Deletedmom_51 kaç gün kullanıyorsunuz kullanmak istemiyorum aslında testte vermek istemiyorum evde yatarak atlatsam olmaz mi
Deletedmom_51 Gamselllaaaaa bence kullanmalısın bende kanda pıhtılaşma var o yüzden kullandım bu gebeliğimde çok şükür sorumsuz ilerliyor. Test ver pozitif gelirse doktorun ne diyorsa onu yap lütfen. Pıhtı oluşursa Plasenta bebeği Beslemez kötü sonuçlara sebebiyet verir Allah korusun