Royem62 2minnosannesi_ keşke olsa kuzum bu ağrı sancı ne ki başım gözüm üstüne derim yeterki var olsun iyi olsun derim
2minnosannesi_ Royem62 eczaneler kapalı yaa bacım bugün yarım günmüş akşam bizimki gelince arabayla gideceğim artık en yakını 6 km takside bulamadım döndüm eve boşuna yürüdüm o kadar yolu da 🤦♀️
2minnosannesi_ Tugcezeynep89 koz bende çatlıyorum meraktan ama çok uzak en yakın nöbetçi eczane akşama artık bacılar
Tugcezeynep89 2minnosannesi_ benimde bat 8 Kasım erken gebelik yaptım negatif çıktı erkenmi daha bilmiyorum 🥺
2minnosannesi_ Tugcezeynep89 kız ben de erken gbelik yaptım battan 2 gün önce negatif çıktı ama gelen giden yok
2minnosannesi_ Tugcezeynep89 olabilir ama varsa bir işaret versin bizde diyelim hadi hazırlıklara başlayalım 🥰
2minnosannesi_ Tugcezeynep89 olmadı öyle yapacağız dur bakalım akşam üstü giderim ordan da bizimkinin yanına uğrarım birlikte geliriz eve haber veririm
simgekaya 2minnosannesi_ adete 4 gün varken erken gebelik testi negatif çıkmıştı.adet gününde kahverengi lekelenme oldu adet oldum diye umursamadım. Kanamanın devamı gelmeyince 2 gün sonra test yaptım pozitifti 😆