Zerrune Hastane çıkışı hediyelik yaptırmak istiyorum kızlar ama internette güvenilir biyer bilmiyorum, yaptiran ve memnun kalan varsa sayfa ismi yazar misiniz? Anahtarlık olur, mum olur, kapi susu de lazim🥰
Ezonunannesi16 Zerrune ben kapı süsünü instada sihirliellermakrome sayfasından yaptırdım çok da beğendim memnun kaldım onun dışında hediyelik için bende bakınıyorum halaa karar vermedim ne yapacağima
Busra-hemsire Zerrune ben de kapı süsümüzü tiniminitas sayfasından yaptırdım, çok memnun kaldım, diğer sayfalara göre de uygun geldi. Kargoya verdikten 1 gün sonra elime ulaştı hasarsız 🌸
Edizimmm Zerrune ben sadece makrome rabia hanima makromr yaptırdım 3.75 çok beğendim saatlerce benimke tasarım yaptı anahtarlık yanina kartlik☺️
Hilal3425 İsimli hastane çıkışımı Instagram’da Hatice Turgut a yaptırdım kapı süsünü Talya tasarım ikisi de harika ve güvenilir
Zeyseee https://instagram.com/soztepsisiimalat?igshid=YmMyMTA2M2Y= Bu sayfadan anahtarlık yaptırdım elimede ulaştı çokta güzel oldu boyutu falan gayet iyi resim atmasını bulmadım yoksa resimde atardım burdan tanesi 5tl
Ebruli91 Zerrune stillahobi instagram ben kendime yaptirdim kapi süsü ve anahtarlik arkadaşlarımada hediye yaptirdim çok begendiler
Egekereminannesi Instagram da ilayconcept adında bir sayfa var .Kesinlikle tavsiye ederim güzel hediyelikler var güvenilir bir sayfa dilerseniz oraya bir bakın.Bana çekilişte 20 tane kapı süsü hazırladılar çok da ilgililerdi sağ olsunlar 😇🙏
simgekaya Zerrune hastane çıkışını instabebe Instagram sayfasından yaptırdım kumaş kalitesi çok güzel
Eminasmom Zerrune Baykuscraft öneriyorum bende çok memnunum çok tatlılar iki tane kapı süsü ve hediyelik yaptırdım 🥰
mercimekmi instagram ve trendyolda markalazertasarim diye bir mağaza var fiyatı biraz pahalı ama kapı süsümü orada yaptırdım harika geldi görenler de çok beğendi aynı şekilde hediyelik vs yapıyorlar tavsiye ederim