en_guzel_emanetlerim İlk defa silik haliyle bu kadar belirgin net çıktı ikinci çizgi sizde gördünüz müüü Hamile miyim ki yaaa adete 4 yada 6 gün var
Arzu_uu en_guzel_emanetlerim evet hamilesin hayırlı olsun canım gözün Aydın ❤️ benimde böyle adete 5 gün vardı önceden belli olmustu 😊
sinoli en_guzel_emanetlerim Kan testi verip kesinleştirebilirsiniz, Ben erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum ama bende kaset test ile 4 gün kala öğrenmiştim 96 beta ile 🌸
en_guzel_emanetlerim Arzu_uu ay inşallah inşallah ben ilk kızımı da adete 9 gün kala öğrendim buda emin değil 4 yada 6 gün var böyle çıktı çok heyecanlıyım tekrar aynı duyguları yaşayacak olmaktan 😍
en_guzel_emanetlerim sinoli bir kaç gün daha geçsin gidip kan vereyim dedim bende bu ikinci gebeliğim arada 2 düşüğüm var
Makarnaasigi en_guzel_emanetlerim Ben net görüyorum 😂😍Benimde tıpkı böyle çıkmıştı hemen kan vermiştim 36 çıkmıştı 😶🌫️
en_guzel_emanetlerim Makarnaasigi ay ben kan için bi kaç gün daha bekleyeyim diye düşündüm boşuna sevinirim diye ama çizgi de baya belli silik 😅
en_guzel_emanetlerim Güncellemeeee ay ben hamileyimmmmm beta 115 çıktı bugün akşam kan verdim daha adete 3 4 gün var 🥳🥳🥳🥳🥳 @Arzu_uu @Makarnaasigi @_edakrsu22 @sinoli @323832
sinoli en_guzel_emanetlerim Ohh maşallahhh çok güzel sonuçç 🧿 2 günde 1 tekrarlayıp doktora gidebilirsin 🌸
323832 en_guzel_emanetlerim masallah canim hayırlı olsun allah hayirlisi ile nasip etsin sağlıkla sihhatle 🤲
Arzu_uu en_guzel_emanetlerim maşallah canım gözün Aydın olsun rabbim sağ Salim kucağınıza almayı da nasıp etsın inşallah ❤️
en_guzel_emanetlerim sinoli sağol canım evet artık salı günü gidicem normal kontrolde 11 kasıma randevu aldım o zamana kadar kese görünür diye düşünüyorum böyle artmaya devam ederse
en_guzel_emanetlerim Aysel_krdg amiiin amin Allah razı olsun etmezmiyim hiç rabbim sizlerede nasip etsin hayırlısıyla