catandgirlmom Çok merak ettim sizde ne çıktı 😂 bende kız çıktı hep kız istiyorum inşallah önce sağlık sonra kız 😂
Papatyaa_01 catandgirlmom benim bütün teoriler kız çıkıyor :) doktorda dün %90 kız dedi ama netleştiremedi, ultrasonui cihazı kötüydü bide bizimkinin bacaklar kapalıydı artık detaylıyı bekliyecez ama %90 dediyse detaylıda erkek çıkacağını sanmıyorum :)
catandgirlmom BBuseY hahah hep bir ihtimal bir umut aynen öyle başka seçenek yok ya kız ya erkek olacak 😂
catandgirlmom Elisinannesi06 offf doktorun söylediği bile değişiyor çin takvimi nasış yanılmasın değil mi 😂 inşallah bende doğtu tutmuştur
Lavin_26gul Sevcan__ maya yı ilk kez duydum hemen baktım erkek çıkıyor çin e göre kız bakalım hangisi doğru çıkacak perşembe kontrolüm var 13 haftalık olcak umarım dr um bi tahmin de bulunur 😊
catandgirlmom Sevcan__ kız çıktı yineee 😂 allahım sana geliyorum 😂 erkek olursa da yeter ki sağlıklı olsun zaten sağlık en başta istediğim kendimi her ihtimale hazırlayıp saplıklı kız dualarına devam
Bebekliannee Sevcan__ netten baktım Maya takvimine de ilk defa duydum doğru mu yaptım acaba Yaşım 25 tek 10 ayda hamile kaldım çift. Bir tek bir çift - erkek bebek çıkıyor. (cinsiyeti bilmiyorum
Nurella2 Sevcan__ gebe kaldığım ay mayıs tek sayı yaşım 28 çift oluyor yani sonuç erkek çıkıyor ama cinsiyetimiz kiz🤗
Gskasim1 Normalde çin takivimi için 1 yaş daha ekleyip bakım derler ama burda yazana göre 26 yaşımdayım haziranda hamile kaldım kızım olcak inşallah bende tutar diyorum cinsiyetini öğrenemedim henüz 😂🙏🏻
catandgirlmom Gskasim1 bende 26 yım 27 ye baktım oda kız çıktı 😂 rüyamda falan görsem keşke ne olduğunu geçen gün trendyolda az kalsın kız elbisesi alıyordum aaa dedim dur daha belli değil, ya kendimi çok inandırıyorum ya da içime doğuyor 😂
Gskasim1 Bu arada oğlumada baktım şimdi onunki tutmuş 23 yaş şubat hamile kaldığım ay bu hafta öğrenirsem bende iki çocuktada doğru çıktı derim inşallah hanımlar 😂
Sevcan__ catandgirlmom canım yasin +gebe kaldığın ay +üstüne 9 ekle bakalm çift çıkarsa erkek tek çıkarsa kiz
Gskasim1 catandgirlmom valla ne rüyalar gördüm bi bilsen doktor senin kızın olcak dedi pembe elbiseler gördüm en son biri bana ayın 19 unu gösterip ismi ecem diye bişey gösterdi bu rüyalardanmı hissettiğim için mi kız yoksa istediğim için bilinçaltımdan dolayımı böyle bilmiyorum 😂😂😂ama şu mübarek gün benim ve tüm hamile annelerin gönlündekini nasip etsib rabbim
catandgirlmom Sevcan__ 26+8+9= 43 hahah tek yine kız 😂 bu neymiş ki? Bence oğlum olacak herşeyin kız çıkması çok saçma 😂
Papiiii Sevcan__ yasim 24+9+9=42 cift kizmi simdi? Bird egebe kalma ayi son adet tarihini degil yumurtlaama olan ayi yani eylulu yaziyoruz dimi
Gskasim1 Sevcan__ bunda da tek çıktı haftaya kontrolüm var ya bu kadar şeyin hepsi kız diyor ya tüm teoriler tutacak yada tüm teorileri çürütmüş olcam 😂😂😂 inşallah tüm hepsi tuttu doğru diye dönüş yaparım hayırlısıyla 🥰
Nurella2 Sevcan__ Buda çift yani erkek hersey erkek çıkıyor cin takvimi de erkek ama doktorların yarisi kiz yarısı erkek diyor😅
catandgirlmom elmaliturtam hamileliği öğrendiğiniz zaman değil de bebeğin kaç haftalık olduğundan hesaplayınca hangi ay çıkıyorsa ona bakarak mı hesapladınız
catandgirlmom zeyynneep06 hayırlısı sağlıklısı inşallah ❤️ Her türlü başımışın üstünde yeri var minnoşların