Elaa_gozz Bellisima21 benim erkek demişti o haftada değişebilir dedi ama değişmedi yine de bekle derim o haftalarda ben büyük cinsiyet gerektirmeyen eşyalarını aldım netleşince kıyafet falan aldım
Mxmxy Merhaba kızlar 25 hafta beş günlük olduk bugün ve bir çorap bir kirli sepeti bir oyuncak kutusu ve üç tane de kıyafetlerini koymak için organizer aldık şimdilik bu kadar bizim yaa 🥰💫
Yarenboduroglu ElifOk35 bezlerin son kullanma tarihi varmış, bir arkadaşım indirimden bolca almış ama kızını pişik yapmış, dikkat etmenizi öneririm :)
ElifOk35 Yarenboduroglu inanın hiç fark etmedim bakacağım ama benim bildiğim markasına göre genelde o sorunla karşılaşan oluyor ben o yüzden molfix aldım memnun kalmayan yoktur herhalde
m_k34 Doktor bence alın bende 17. haftadayim büyük parçaları aldım beşik bebek arabası puset ana kucağı kıyafet almaya baslıcam artık
Mxmxy İnsanları korkutmayın lütfen şöyle oldu böyle oldu diye onu Allah bilir yani ne olacağını insanlar bende dahil bi hevesle alıyoruz çocuğumuz için bir şeyler kötü düşünmek yerine pozitif şeyler yazın buraya lütfen
Burculi_ Merhaba bebek arabasi alanlar modellerini yazabilir mi fikir olsun araştırıyorum ama ilk gebelik bilgim yok teşekkürler şimdiden
hambostanimEymen Babysun 33+1′ deyiz puset bebek arabası kanguru ana kucağı kaldı sadece bir de benim eşyalarım alınacak daha kendime hiçbir şey almadım 😅
9695 Sibel_1234 nasıl dayandınız almayarak şaşırdım gerçekten ben de şu an 35+0 ancak 32 hastalıkken her şeyini hazırladım her an her şey olabilir tedbirli olmalıyız
Sibel_1234 9695 biri göndericem sen alma dedi bende bekledim sonra gönderdi kıyafet ama yetmezdi diye önümüzdeki ay Alican bakalim eksikleri🥰
Beyza-M 30 haftaligiz beşik, oyun matı, küvet seti hariç her şeyini aldık şükür 🤲 ❤️ bu hafta beşiğini alicaz minigimin
Elifkorler_16 29+3 çok şükür odasından kıyafetine kadar herşeyi hazır rabbim olmayan herkese nasip etsin :)🙏🤍
Gulsahege Babysun 19+0 olduk hic bisey almadik daha ama bakalım bu hafta yavaştan alacaz hayırlısı ile😊 neler olmalı birbirimize yardımcı olalımm
Aysglkrtl 23+3 olduk her şey bir an önce hazır olsun istiyorum.Öğrendiğimden beri alıyorum sürekli bir şeyler fakat bitmiyor :) Favorilerime aldığım her ürüne zam geldikçe daha hızlı tamamlamak istiyorum listeyi :) [x] Hastane çıkışı 3 tane alindi (10lu-tek-5li) [x] Zıbın 0-3 aylık 3-6 aylık 15 tane [x] Müslin örtü 4 tane [x] Çorap 6 tane [x] Külotlu çorap [x] Tütü etek [x] Eldiven 5 tane [x] Hırka [x] Mont [x] Yelek [x] Penye başlık [x] Yenidoğan için tarak [x] Tırnak makası [x] Banyo lifi [x] banyo havlusu 2 tane [x] Biberon yıkama fırçası ve deterjanı [x] Önlük [x] Ateş ölçer [x] Burun aspiratörü [x] Bebek arabası ve puseti [x] Bebek çantası [x] Bebek kamerası [x] Kanguru [x] Ağız mendili [x] Puset minderi [x] Puset örtüsü [x] Emzirme önlüğü [x] Göğüs ucu kremi [x] Emzirme yastığı [x] Pijama 2 tane [x] Terlik Çoğu bitti azı kaldı :)
Hatice_Bahri Babysun 35. Haftadayız Allah’ın ıznıyle az kaldı . Hersey tamam ama bır tek dolabımız yok 😂 bır göğüs kıremı birde doğumdan sonra kullanılan büyük ped yok 😂😂😂 en onemlı çocuk dolabı o yok hala 😂
Gmznr2909 Babysun sana bir tavsiyem acele etme eğer çok almak istiyorsan almış gibi parayı koy köşeye ama 6 aylıksın yavaş yavaş başlamakta lazım ben ilk çocuğum da çok qz kıyafet aldım ki ona rağmen bazı şeyleri goydiremedim az al kıyafeti yeni gelecek olana pek birsey almayı düşünmüyorum abisnin eskilerini giysin 🤣 sadece ismine özel takım yapticam zamanı gelince oda jaksizlik olmasın abime yaptınız bana yapmadınız demesin