Pelinglmez95 Kızlar çamaşır için ne kullanıyorsunuz ya da ne aldınız ben hala karar veremedim biberon temizleyicisi olarak da öneriniz varsa sevinirim
Aysunercan Pelinglmez95 dalin aldim bebek deterjani ve yumusatici. Biberonn temizleyicide uni baby aldim
Sibelcnr Pelinglmez95 ebebrkten baby mee nin deterjanini aldim denemedim ama en temiz icerik onda vardi
Merve201119 Pelinglmez95 ben baby me sivi deterjan ve siveno aldım baby me şimdilik kullanmak için aldım hem denemiş olmak için sivenoyu doğduktan sonra kullanicam
Evimizinmutlulugu benimmdunyamm benimkinde öyle birşey olmadı ama nerden aldın ki sen canım tertemiz oluyor denedim ben
Ayseaysa Pelinglmez95 Dalin sıvı deterjan aldım canım yumuşatıcı kullanmadım çamaşırlar çok güzel temizleniyo ve bebeğimde alerji falanda yapmadı çok memnunum
marnus Pelinglmez95 green clean🌸bu hafta bebişimin kıyafetlerini yıkamaya başladım çok hafif güzel kokusu var. Hem deterjanını hem yumuşatıcısını kullanıyorum bayıldım☺️
Sule9191 Ben chicco aldım detarjan ve yumuşatıcı öyle harika değil hem pahalı hemde aman aman güzel kokmuyor önerilesi değil
Evimizinmutlulugu benimmdunyamm anladım canım onun için güvenli yerlerden almak lazım piyasa sahte ürünler ile doludur 10 15 tl uygun direk lütfen güvenmeyin sağlık herşeyden önemlidir 🇹🇷