AngeL- Ben tüm ürünlerini şuan sepete ekledim ama neler kullanışlı bilmiyorum yardımcı olursanız ekle-çıkar yapıcam ♥️
EmineDefneGokce AngeL- kremi bende işe pek yaramadı bu gebeliğimde mustela aldım. İlk bebeğimde lansinoh biberon kullandık full. Bebeğim diğerlerini pek almadı . Bu sefer yine avent aldım. Tutmazsa lansinoh geçerim. Her bebiş farklı ya
ikicocuklubiranne AngeL- göğüs pedi ve süt poşetini kullandım ilk gebeliğimde. Kremi pek işe yaramadı bende. Süt pompası e bebeğin kendi markasını tercih etmiştim ben alırken bayağı uygundu
Dilekkcan AngeL- Silikon göğüs ucu almayın lütfen internetten araştırırsanız ayrıntılı bilgi elde edersiniz.Ayrıca bıraktırması da ayrı bi dert🤦🏻♀️
AngeL- Fincan yani sadece krem mi? Biberon Anne sütü saklama poşeti ve şişesi Sıcak soğuk göğüs terapisi Elektirikli göğüs pompası Göğüs pedi Meme ucu çıkarcı Göğüs koruyucu Bunlardan tavsiye etmez misin ?🙈
Sevim2211 AngeL- ben krem ve göğüs pedi aldım. Wee baby süt saklama torbası aldım, biberon da avent aldım, göğüs pompası elektrikli önermediler o yüzden almadım arkadaşımda manuel var gerek kalırsa kullanırsın dedi o verdi 😂
Asli-beren AngeL- bnce sadece krem çok önemli. Doğumdan önce sürmeye başladım ben. Çok faydasını gordum. Diğerlerini ihtiyaç oldukça alırsın. Bn ihtiyaç olursa alırım dedim hiç ihtiyaç olmadı ve almadım. Biberon falan da kullanmadım bebeğim direk emdi emzik de vermedim zaten.
Sumiire AngeL- yani bu saydıklarımız ihtiyaç dahilinde alınacak şeyler bir çoğunu hiç kullanmayabilirsin bence toplu almak yerine ihtiyaç duyduğun anda almak daha mantıklı çünkü ucuz şeyler değil
EmineDefneGokce AngeL- Krem aldım işe yaramadı Süt poşetleri ve şişeler çok güzel Pedleri harika alabilirsiniz kullandım(göğüs pedi)
AngeL- Sevim2211 aslında elektrikli manuele göre daha kullanışlı ama ben yinede mochi de alıcam manuel olarak
Sevim2211 AngeL- sağlık bakanlığından anne sütü eğitimi için gelmişlerdi. Onlar dedi elektrikli çok hızlı çekiyor gerekli vitaminleri ve yağı alamıyor içine normal sağoiım yapın demişlerdi. Eğer illaki alacaksanız manuel olanı tercih edebilirsiniz dediler bende onların yalancısıyım ☺️
AngeL- Asli-beren şöyle ki erken doğum riskim var mecburen pompa falan almam lazım diğerlerini de aynı şekilde
elifcicek_07 Seçtiğiniz lansinoh ürünlerin menşei ülkesine bakın hatta tüm ürünlere bakın bende bir sürü şey atmıştım sepete bir baktım çoğu Çin malı