Cansu4oz Kızlar çok halsizim başım dönüyor ve midem gittikçe kötüleşiyor ve sürekli ateş basması gibi vücudum yanıyor fakat ateşim görünürde yok böyle olan var mı napıyorsunuz bu durumlarda toparlanamıyorm 1 aylık olduk çok iyi gidiyordu ama dünden beri çok kötüyüm
minikmucizemmmmmm Cansu4oz bende bugün 4+6 yım uygulamaya göre. Daha doktora gitmedim haftaya Perşembe çağırdı. Bende de mide yanması var alev topu gibi ve bıraksalar hep yatarım🤯
Kleopatra- Cansu4oz Geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor. Çok normal gebelikte. Anında kesilirse tedirgin olmayın.
Gulcann9 Öyle bir şey ki bi anın bi anını tutmuyor bol bol dinlenmen gerekiyor normal hepsi sonrası geçiyo
Cansu4oz İçim Bşraz ferahladı çok teşekkür ederim ama o kadar halsiZim ki kendime gelemiyorum zar zor ayağa kalkıyorum 🫥 ama yine de şükür bebiş iyi olsun da sadece artmasından korkuyordum çok teşekkür ederim
minikmucizemmmmmm Cansu4oz deneyeyim canım. Bulantı hiç yok bende ya bazen hamile değil miyim diye düşünüyorum tüp bebekle hamile kaldım hep içim tedirgin😊