Sedayazarerdem Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim burnum 1 haftadır tıkalı ve şiddetli baş ağrısı yaşıyorum bu sorun hamileliğe bağlı mı yaşayan ve çözüm bulan var mı???
teacherozlem Sedayazarerdem ben de öyleyim 2 gündür sanırım grip oldum okyanus suyu kullanın Zararı yok
Angel276250 Sedayazarerdem canım ben de 14 haftalığım hala sabahları kalktığımda burnum dolmuş gibi oluyor ve her sabah baş ağrısıyla uyanıyordum ama bişeyler yiyince geçiyordu. Açık hava da yürüyüş veya duş almak iyi geliyordu bana. Bi de burun tıkanıklığında dalinle elini yüzünü yıka dalin burnu yumuşatıyor ve temizlemesi kolay oluyor. İnşaallah geçer seninki de ben böyle çözümler bulmuştum 🥰
Nehir__ce Sedayazarerdem 34 haftalığım benim burnum hala tıkanıyor herhalde doğuma kadar böyle devam edecek
SebnemRasit Çok şükür elhamdulillah hafifledi burnum ya ilk aylarda öldüm öldüm uykuyu zorla uyuyodum boğularak uyanıyodum ki benim hiç bi sorunum yoktu burnumla alakalı ama hamilelikte oluştu ama çok şükür 6 buçuk Aydan sonra geçti hafifledi 🌸