Eleonora Dun gece aniden bir sanci girdi 2 büklüm kaldim nefes bile alinca aciyiyordu sag tarafim. Uzandim biraz dinlendim geçti. Bugyn sabah uyaninca yine sanci var ayni bolgede. Lavaboya kalktim yuruyunce zorluk cektim. Uzaninca hafifliyor. Bu normal mi?
Smyye_ozkynk Eleonora 28+1 haftalığız. Biraz yürüyüş yaptım yarım saat kadar benim de sağ kasığımda ağrı oldu😒 ve 3 gündür bebeğimi çok aşağı da hissediyorum hareketlerini vs. İnşAllah normaldir😞
Eleonora mysweetbabyy ayaga kalkinca yurutmuyor agri. Uzaninca hafifliyor. Drya yazdim cevap bekliyorum
Htc3866 Smyye_ozkynk bende bebeği çok aşağıda hissediyorum doktora kontrole gidince sordum çok normal daha yukarı çıkmaz hele 30.haftadan sonrası olsun falan dedi
Eleonora Smyye_ozkynk InshAllah asagida olmasina endise etme canim benimkide asagida. Ama benim kasik agrim yurutmuyor beni o derece
Eleonora Htc3866 aslinda dun midemi usutmustum. Dunden basladi agri. Bilmiyorum ki doktordan haber bekliyorum 😔
Smyye_ozkynk Htc3866 içime su serptiniz. Çok sağolun. Kontrolüm pazartesi ferahladım. Vajinaya baskı gibi de hissediyor musunuz sizde hareketlerini
Sevim2211 Çok normal bende 30. Hafta itibariyle oldu bazen sağ bazen solda arada hala oluyor bebek doğuma hazırlıyorum kendini ve kilo alımı da artıyor vücudu yağ depolamaya başladığı için o yüzden baskı artıyormuş. Bende yürüyüş yapınca geçiyor ancak.
Zeynepp__ Eleonora enfeksiyon kapmış olabilirsin canım bende öyleydim dün gittim kana enfeksiyon karışmış
Eleonora Zeynepp__ geçmeyen bir agrimiydi?? Ben uzaninca hafifliyor kalkinca çogaliyor😔 31 dr randevum. Hem Idrar hem kan testi vericem
Zeynepp__ Eleonora hiç geçmiyordu ağrıdan kıvranıyorum resmen iki testi de verdim kanda enfeksiyon çıktı