Hnaimlar 39 haftalık olduk oğlumla bugün ama ara ara ince sancılar dışında herhangi bir belirti yok açılma yok doğum başlasın istiyorum artık Rabbimin gucune gitmesin ama artık bende tükenmek üzereyim psikolojik ve fiziksel olarak kavuşmak onu evime getirmek istiyorum annem iki haftadır yanımda ve iki kardeşim var tekler evde başka sehirdeler ve dün küçük kardeşimi görüntülü gördüm o kadar zayiflamiski yemek yapan yok bişey yapan yok kız kardesimde çalışıyor kucugude lise bire giidyr ağladım çok üzüldüm annemde üzüldü bu duruma kendimi suçlu gibi hissediyorum erkenden getirerek .. eşimde biraz fedakarlık etmeleri lazım başlarının çaresine bakmaları lazım diyor ama üzülüyoruz işte babamda yok zaten ….
Doğum başlasın annemde biran önce evine kardeşlerime kavuşsun istiyorum şimdi kendimden çok küçük kardeşimi düşünüyorum yemek yedim ettimi iki günlük yemeği yemiş dolaptaki dün gece ağzı yüzü zayıflıktan birbirine girmişti 😢😢😢😢 dua edin ne olur hanımlar hayırlısıyla başlasın diye doğumum biliyorum zamanı ne zamanda o zaman gelecek ama ben inanılmaz duygusalim bu aralar çok ağlıyorum… Neler yapabilirim doğum sürecini hızlandırmak için bu hafta …
Sağolun 🧡